Deletedmom_15 Toprak2509 çamaşır makinem de Arçelik, memnunum şükür.. artık şu çamaşır kurutma işi canıma tak etti, 4 kişilik bir aile olduk olalı, sepet en fazla yarım saat boş kalıyor 😒😊
Toprak2509 Deletedmom_15 bnde alacağım dediğim gibi arçelik düşünüyorum. Keşke daha önce alsaydım şuan fiyatlar çok arttı
[silindi] Deletedmom_15 altus 9 kg b sınıfı aldim 2400 e mediamarkt dan asiri memnunum elim kolum ve yıllarca boşa çekmişim dedim b sınıfı olmasına rağmen 2 fatura geldi 35 tl fazlaydı bu ay elk zammı henüz gelmedi haftada 4 5 kere calisiyor
Deletedmom_15 [silindi] insanı sinir ediyor çamaşır işi.. yazın yine kolay at balkona 1 saatte kuruyor ama kışın çok zor
Gizemgct Deletedmom_15 2 ay önce Siemens marka 9 kg kurutma makinesi aldım 8 tl civarında bi rakama aldık.Dakika konusu yıkayacağınız programa bağlı olarak değişir tabi alacağınız marka ve modele görede fakat dünyanın en büyük rahatlığı eşimle keşke daha önce alsaymışız dedik.
Deletedmom_15 Gizemgct yorumlarda kadının birinin eşi demiş ki ‘ senden sonra aldığım en güzel şey’ 😂😂
[silindi] Deletedmom_15 çamaşırları yıkamaya üstüne kurutmaya kayla kaldır yazın da kullanirim ve içinden çıkan kil toz o kadar fazla ki inan cok memnun kaldim
reynwoman Deletedmom_15 canım benim kurutma makinem bu 9 kiloluk vestel A++ 2020 hazıran ayında aldım ben bu yaza 2 senesi dolacak ve evim bodrum kat bahçem balkonum olmadığı için almıştım şükür cok memnunum ve hergün çamaşır yıkayıp kurutuyorum bu zamana kadar hiç bir kıyafette çekme sorunum olmadı çamaşırları karısık atıyorum valla kot pantolon kazak atlet hepsibirlikte kuruyor eğer çamaşır azsa kuruma süresi azalıyor camasır çoksa kuruma süresini uzatıyor faturamada cok cok bi ücret yansımadı 2 senedir A++alırsanız cok bir ücret yansıtmıyor
Deletedmom_15 reynwoman güle güle kullanın inşallah.. darısı da biz isteyenlere gelsin.. insanoğlunun ihtiyacı anca mezarda biter der annem.. aynen öyle ya.. dyson dyson dedim, ardından robot süpürge.. şimdi de bu çıktı başıma 🤨😂
reynwoman Deletedmom_15 valla cidden öyle yaa şimdi benimde süpürge ve ankastre fırına ihtiyacım var ama alamıyorum oda ayrı bi sorun 😂 iyiki kurutmayı taşındığımda almışım 2020 de 3 bine almıştık şuan fiyatı 6500 olmuş 🤦🏼♀️
Deletedmom_15 reynwoman bitmez, bitmeeeezzzz 🤪😬 Allah can sağlığı versin de, hepsi olur inşallah.. ama hiç bir zaman tamam, olduk artık demicez buna da eminim, hep yeni ihtiyaçlar çıkacak..
reynwoman Deletedmom_15 evet aynen öyle sürekli bir yenisi bir fazlası hep oluyor ya bozuluyor ya eskiyor döngü böyle devam ediyor valla 😂 sağlık olsun da gerisi gelir zaten canım