Gulkizim Deletedmom_15 hoower kurutlmalı çamaşır makinası alın derim direk. Hem fiyatları uygun hem de alman kalitesi. Servisi filan da çok iyi
Deletedmom_15 Gulkizim çok teşekkür ederim ☺️ ama makinem şimdilik iyi, memnunum yani. Onu değiştirmeme gerek yok, en azından şimdilik
limonlukarpuzzz Deletedmom_15 kesinlikle tavsiye ederim arçelik 9 kiloluk dijital ekranli olani aldim çok çok memnunum kurutma suresi progra gore degisiyor en uzun kurutma programi 3:45 dakika olmasi lazim..
Deletedmom_15 AselinnAnnesi gerçekten mi.. yarım saatte filan kurutmaz mı bu aletler ya 🙈😄😄 bir saatler, 1.5 saatler çok fazla gibi geldi bana
Deletedmom_15 Toprak2509 çamaşır makinem de Arçelik, memnunum şükür.. artık şu çamaşır kurutma işi canıma tak etti, 4 kişilik bir aile olduk olalı, sepet en fazla yarım saat boş kalıyor 😒😊
Toprak2509 Deletedmom_15 bnde alacağım dediğim gibi arçelik düşünüyorum. Keşke daha önce alsaydım şuan fiyatlar çok arttı
[silindi] Deletedmom_15 altus 9 kg b sınıfı aldim 2400 e mediamarkt dan asiri memnunum elim kolum ve yıllarca boşa çekmişim dedim b sınıfı olmasına rağmen 2 fatura geldi 35 tl fazlaydı bu ay elk zammı henüz gelmedi haftada 4 5 kere calisiyor
Deletedmom_15 [silindi] insanı sinir ediyor çamaşır işi.. yazın yine kolay at balkona 1 saatte kuruyor ama kışın çok zor
Gizemgct Deletedmom_15 2 ay önce Siemens marka 9 kg kurutma makinesi aldım 8 tl civarında bi rakama aldık.Dakika konusu yıkayacağınız programa bağlı olarak değişir tabi alacağınız marka ve modele görede fakat dünyanın en büyük rahatlığı eşimle keşke daha önce alsaymışız dedik.
Deletedmom_15 Gizemgct yorumlarda kadının birinin eşi demiş ki ‘ senden sonra aldığım en güzel şey’ 😂😂
[silindi] Deletedmom_15 çamaşırları yıkamaya üstüne kurutmaya kayla kaldır yazın da kullanirim ve içinden çıkan kil toz o kadar fazla ki inan cok memnun kaldim