reynwoman Deletedmom_15 evet aynen öyle sürekli bir yenisi bir fazlası hep oluyor ya bozuluyor ya eskiyor döngü böyle devam ediyor valla 😂 sağlık olsun da gerisi gelir zaten canım
Danerys Deletedmom_15 yok o dolaba konuyor. Makine üstüne yapılan dolapların amacı oymuş. Mesela benim çamaşır makinem bosch, kurutmam arçelik üst üstte koysam kullanamazdım aynı marka olmadıkları için taşındığım evde ona benzer bir dolap vardı. Herkes öyle kullanıyor dediler bana . Aşırı birikmiş çamaşırım var yoksa foto atardım size
Deletedmom_15 Danerys yatak odasında bir yer ayarlamaya çalışıyorum. Büyük komidini baş ucuma alacağım, baş ucumdaki minik olanı da diğerinin üstüne koymayı düşünüyorum. Büyük olan ordan kalkınca, yerine makineyi koyacağım inş
[silindi] Deletedmom_15 çamaşırları yıkamaya üstüne kurutmaya kayla kaldır yazın da kullanirim ve içinden çıkan kil toz o kadar fazla ki inan cok memnun kaldim
Demet_k Deletedmom_15 canım makinan 7 kilo ise 8 kiloluk kurutma almalısın. Ben Arçelik kullanıyorum. Çok memnunum. İyiki almışım dedim. Çamaşır serme derdinden kurtsrıs. Tek sorun bazı penye kıyafetlerde çekme yapıyo.