tekboynuzluat DurununAnnesi12 şu kış gününde nasıl yaparşar böyle bir şey yaa🤦🏻♀️ Her şey elektrikle çalışıyor😠
Pericikk DurununAnnesi12 bu soğuk kış gününde el kadar bebeklerle hatasıyla yaşlısıyla millet evin ortasında ateş yakarak mı ısınacakmış bu nasıl birşey böyle yaktığını ödesende ısınamayacak duruma geldik Allah sonumuzu hayır etsin…
DurununAnnesi12 Pericikk 1.225 tl ödedik 1 haftadır elektrik kesiliyor üstüne hasta olduk ve gidamiz bozuldu
Pericikk DurununAnnesi12 hayır artık parası soğuğu ayrı mesele birde evinde makineye bağlı hastalar var resmen kasti adam öldürmek yani o insanlar ne yapsın elektriksiz
462020a DurununAnnesi12 Cok gecmis olsun gunduz ozellikle kesilecekmis elektrikler napcaz butun gun bu sogukta
uzumlukek Sanayi bölgelerinde olacak kesinti ev elektriğinde değil haberi tam okuyup paylaşın milleti galeyana getirmeyin
DurununAnnesi12 Betim madem öyle her gün aynı saatte 2 gün neden elektrik gidiyor her gün abartısız elektrik gidiyor 2 gün gelmediği oluyor
Betim DurununAnnesi12 bana niye soruyorsunuz muhatap belli, haberi doğru yorumlayın diyorum yineliyorum
DurununAnnesi12 deleted706 anladım ama biz tedasi aradığımızda bu günlerde elektrik kesintisi olacağını söylediler bize mahallelerde
Hamsicikk DurununAnnesi12 bursada dahilmi acaba benim ocağımda elektrikli nasıl mama suyu ısıtırım yemek yapmayı geçtim