tekboynuzluat DurununAnnesi12 şu kış gününde nasıl yaparşar böyle bir şey yaa🤦🏻♀️ Her şey elektrikle çalışıyor😠
Aybarss_Mom DurununAnnesi12 halkını düşünmeyen bi ülkedeyiz ne yazık ki faturalar zaten boyumuzu aşıyor hem elektriği kesince şu soğukta ne yapacağız her evde doğalgaz yok ki bizim binada mesela bunu düşünemiyorlar mı
Zhnce DurununAnnesi12 baktılar elektrik faturalarına isyan eden çok oldu en iyisi daha fazla insanların paralarını gaspetmeyelim elektriği keselim dediler
MelinayAsel29 Zhnce yeni yilda yapilacak olmasi gereken fatutalar aralik ayindaki harcadigimiz elektrik faturalariyla 1 ay erken yansidi elektrikteki zam. Bu kadar haksizlik hicbir yerde olamaz
Deletedmom4444 Zhnce Önce esegi kaybettirip buldurcaklar gibi. 3 gun elektriksiz kalanlar fatura 1000 tl gelse de dua eder 😁😁
462020a DurununAnnesi12 Tekirdagda 24 ocakta 8 saat kesinti olacakmis 26 ocakta ise 9 saat kesinti diyolar.
DurununAnnesi12 462020a burda 1 haftadır zırt pırt elektrik kesiliyor 2 gün gelmediği oluyor bıktım artık kızım hasta oldu kaynanam hasta oldu bunlar yüzünden gidamiz bozuldu
Kalimbanne 462020a e dolapta ki etler ne olacak ya ben ona takıldım az süre değil vallahi 2022de yaşadığımız şeye bak
462020a DurununAnnesi12 Cok gecmis olsun gunduz ozellikle kesilecekmis elektrikler napcaz butun gun bu sogukta
Minegg DurununAnnesi12 yazık günah ya bu insanlara hastası bebeği olan var bu kış günlerinde olacak şey mi zaten öyle bir fatura geliyor ki yetmiyormuş gibide elektrik kesintisi geçmiş olsun valla
Pericikk DurununAnnesi12 bu soğuk kış gününde el kadar bebeklerle hatasıyla yaşlısıyla millet evin ortasında ateş yakarak mı ısınacakmış bu nasıl birşey böyle yaktığını ödesende ısınamayacak duruma geldik Allah sonumuzu hayır etsin…
DurununAnnesi12 Pericikk 1.225 tl ödedik 1 haftadır elektrik kesiliyor üstüne hasta olduk ve gidamiz bozuldu
Pericikk DurununAnnesi12 hayır artık parası soğuğu ayrı mesele birde evinde makineye bağlı hastalar var resmen kasti adam öldürmek yani o insanlar ne yapsın elektriksiz
uzumlukek Sanayi bölgelerinde olacak kesinti ev elektriğinde değil haberi tam okuyup paylaşın milleti galeyana getirmeyin