Feyyyzza Deletedmom5284 ısınabiliyormusunuz bari. Bizim petek 45 den aşşa ısınmıyor asla 46 da evi ısıtmaya basliyor. Mesela üst komsum evler aynı 40 da yakıyor benim 46 da yaktıgımdan daha sıcak petekleri 40 da olmasına ragmen. Anlayamadım bunu ya
Deletedmom5284 Feyyyzza evet çok sıcak oluyor eski evimde ısınamazdım 900 küsür fatura gelirdi buraya yeni taşındık fatura düşük geliyo ve ısınıyoruz şaşkınım
Esraerken1 Bebeğim için 45 TE yanıyor 4 petek 597 TL geldi ,İçler acısı yazıklar olsun!!!! Bazen 40a alıyorum çok nadir.
YusufaArden Feyyyzza bilemiyorum ki eşim dedi en az 3 petek yanması gerek aç kapa yaparsan bide düşük ayarda kullanırsan yüksek gelir dedi
Deletedmom5284 Eminerd değişiyo gülüm sık sık havalandırıyorum evi gün içinde camları açıyorum ısı dengeli oluyor hemde havasız kalmıyoruz
Feyyyzza aysenurkerem YusufaArden Alminazli Gizoooo Kartopu1 Eminerd Saafie Nr1934 kızlar bisey sorcam az önce 42 den 46 ya aldım petek cok güzel yanıyordu. Simdi 46 da hala ama ılımış. Neden ki sizde de böyle oluyormu. Kendi kendine mi ayarlıyor napıyor.
Nr1934 Eminerd bence evin yalıtımına göre degişiyor ve tabiki oturduğu ile semte görede yada teras katta oturumuna göre bile 55 yetmeyebiliyor bazen.
Gizoooo Feyyyzza canım bizde 6 petek var 55de falan yanıyor zamlardan önce 275 zamdan sonra 375 geldi ama şöyle bir şey var bizim evde termometreye bağlı doğalgaz evin derecesini 23 ayarlıyorum o termometrenin olduğu oda 23 derece olunca kombi duruyor ısı düşünce tekrar çalışıyor.