Feyyyzza Sizce 500 bulurmu🙄 geçen ay 42 de yanıyordu 170 geldi ama…. Korktum suan zaten asgeri ücretle geçinmeye calisiyoruz. 500 600 gelirse naparız
Feyyyzza Saafie 350yse yine iyi🙄 ısınsak bide yanmıcam verdigimiz paraya. Bakalim ay sonuna dogru gelir kaç gelirse yazarım😀
Feyyyzza aysenurkerem YusufaArden Alminazli Gizoooo Kartopu1 Eminerd Saafie Nr1934 kızlar bisey sorcam az önce 42 den 46 ya aldım petek cok güzel yanıyordu. Simdi 46 da hala ama ılımış. Neden ki sizde de böyle oluyormu. Kendi kendine mi ayarlıyor napıyor.
Feyyyzza Aylis06 Rezzan Deletedmom5284 Eloffs Bilge_anne27 Saafie Nr1934 _tospikannesi kızlar faturam geldi 230 tl😀 buayda yırttık
Go_ya_sa Feyyyzza evin derecesini bebege gore ayarlamaya çalışıyorum 2odam salona bagimli kucuk ev ama 977tl geldi… Ne olacak boyle bilmiyorum….
Eloffs Go_ya_sa bizimkiler öyle 2 oda yanio oda ara sıra Ha yoksa yatak odasından çıkmıyorum ama 592 geldi
Ogretmenkiz Feyyyzza hangi şehirde yaşadığında önemli 7 petek birde banyo yanıyordu 45 te 550 geldi salonumda ve yatak odasında iki Petek olduğu için fazla yanıyor petek . Havalar soğudu yükselttim dpgalgazı ne gelir bilmiyorum .
Feyyyzza Deletedmom5284 ısınabiliyormusunuz bari. Bizim petek 45 den aşşa ısınmıyor asla 46 da evi ısıtmaya basliyor. Mesela üst komsum evler aynı 40 da yakıyor benim 46 da yaktıgımdan daha sıcak petekleri 40 da olmasına ragmen. Anlayamadım bunu ya
Deletedmom5284 Feyyyzza evet çok sıcak oluyor eski evimde ısınamazdım 900 küsür fatura gelirdi buraya yeni taşındık fatura düşük geliyo ve ısınıyoruz şaşkınım
Esraerken1 Bebeğim için 45 TE yanıyor 4 petek 597 TL geldi ,İçler acısı yazıklar olsun!!!! Bazen 40a alıyorum çok nadir.