Mutlubirkalpbuyutuyorumm Kullanan var mı? Memnun musunuz ? Bebegim.bu ay ek gıdaya geçecek kararsiz kaldik mama sandalyesinde
elifizm Mutlubirkalpbuyutuyorumm evet bende var. Harika istediğimde alıyorum benimle ormana bile geliyor😂 duş a geliyor. . Oğlumda kocaman hala sığıyor sıkıntı yok
Kimkibu Mutlubirkalpbuyutuyorumm antilop alacaktım malesef bizim burdaki ikea ya ayakları bir türlü gelmediği için alamadım onun yerine babyplus star mama sandalyesini aldım bire bir aynı yanyana koyuptada baktım sadece masası az daha oval o daha kare geliyor daha uygun fiyat olarakta ben aşırı memnunum tavsiye ederim
Mutlubirkalpbuyutuyorumm elifizm minderi de aldınız mı peki ? Duşta nasil kullanıyorsunuz yeni anneyim biraz fikre ihtiyacım var 😊
HelensMom elifizm ben de antilop almayı düşünüyorum birkaç arkadaşım şu birkaç bin tl olanlardan önerdi bence gereksiz masraf siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
elifizm HelensMom Mutlubirkalpbuyutuyorumm Kızlar minder almadım hiç gerek olmadı eksikliğini hissetmedim. Mama sandalyesi için doktorlar yemek yerken oturacaklar diyor daha çok işlevli olanlara gerek yok diyor yani bu bir aklımızda kalsın. Bir de tek yıkarken kolay oluyor . Ayakları demir kırılma olasılığı yok. Duşa sandalyeyi komple banyo ya sokuyorum bebeği oturtuyorum bildiğin yıkıyorum başka türlü durmuyor benim ki🙈😂😂
Mutlubirkalpbuyutuyorumm elifizm canım ya bizi aydınlatır mısın hangi yönlerinden memnunsun var memnun olmadigin yönleri var mı? Tepsisini nasil temizliyorsun mesela
elifizm Mutlubirkalpbuyutuyorumm nasıl bir aydınlanms bekliyorsun ki mama sandalyesinden beklentine göre değişir tepsisini çıkarıp yıkıyorum yada siliyorum , bugün mama sandalyelerinde işlem aynı. Kemerini takıyorum . Aklıma birşey gelmiyor sjsjjs mama sandalyesi işte
Zorlufnd Mutlubirkalpbuyutuyorumm bende aldım hemde ikinci el aldim minderide normal bi minder cok memnun kaldım kızım 7 buçuk aylık şuan için seviyor 🌸 birde vakumlu oturaklardan aldım bazen masinin uzerinde o sekilde de yemeyi seviyor akilnizda olsun 🙂🌸
Aysecela Mutlubirkalpbuyutuyorumm ablam 2 çocuk büyüttü onunla hala sağlam ben ikizlerime kademeli olanlardan aldım hiç memnun değilim temizliğinde çok zorlanıyorum ikea çok kolay temizleniyor
Melihakrds Mutlubirkalpbuyutuyorumm ben kullanıyorum kesinlikle çok memnunum ayakları falan gayet sağlam hatta bi uygulamadan almıştım yepyeni duruyordu
Mutlubirkalpbuyutuyorumm Melihakrds ayaklarinda kaydırmaz var mi canim ve tepkisini nasil temizliyorsun çıkıyor mu
Zorlufnd Mutlubirkalpbuyutuyorumm mutfakta ek gıdaya geçince ben halıyı kaldirdim öyle bi kayma durumu yaşamadım kendime cekersem geliyor sandalye rahat bir sekilde
Keremikoom Mutlubirkalpbuyutuyorumm Bende kullanıyorum iki oğlumda da kullandim heryere al götür her parçası çıkıyor ayakları benim ki kaymiyo itme vs olmadığı sürece
Keremikoom Mutlubirkalpbuyutuyorumm Tepsisi çıkıyor istersen çıkar yıka istersen sil leke tutmuyor zaten
Teemo07 Mutlubirkalpbuyutuyorumm tepsisi cıkıyor. Ayaklarında kaydırmazları mevcut. Çok hafif zaten. Ordan oraya taşıyorum.
Melihakrds Mutlubirkalpbuyutuyorumm ayaklarında kaydırmaz var tepsisini genelde silerek temizliyorum ben ama istersen çıkarılıyor da