Keremikoom Mutlubirkalpbuyutuyorumm Tepsisi çıkıyor istersen çıkar yıka istersen sil leke tutmuyor zaten
Zorlufnd Mutlubirkalpbuyutuyorumm mutfakta ek gıdaya geçince ben halıyı kaldirdim öyle bi kayma durumu yaşamadım kendime cekersem geliyor sandalye rahat bir sekilde
Teemo07 Mutlubirkalpbuyutuyorumm tepsisi cıkıyor. Ayaklarında kaydırmazları mevcut. Çok hafif zaten. Ordan oraya taşıyorum.
stella Mutlubirkalpbuyutuyorumm tepsisi çok zor çıkıyor bence. Ve bebek tepsiye uzak kalıyor biraz. Ayak desteği olmaması da kötü
Zorlufnd stella evet tepsi kolay çıkmıyor ama ben kopukleyip siliyorum kolay temizleniyor birde ayak kısmına ben pilates bandini bagladim gecici olarak bize ayak destegi oldu 👍
eceunverkanra Mutlubirkalpbuyutuyorumm Çok memnunum☺️ Daha once baska buyuk hantal bi mama sandalyesi almistim daha kullanisli olacagini dusunerek ama bin pisman oldum ikea antilop candir🌸
Elavehayalinannesi Mutlubirkalpbuyutuyorumm ben kullandım büyük kızımda almistim aşırı rahatlık kolay sokulebildiginden az yer kapladigindan anneanneye babaanneye pikniğe geldi bizimle..Saklamıştım yine kullanacağım
elifizm Mutlubirkalpbuyutuyorumm nasıl bir aydınlanms bekliyorsun ki mama sandalyesinden beklentine göre değişir tepsisini çıkarıp yıkıyorum yada siliyorum , bugün mama sandalyelerinde işlem aynı. Kemerini takıyorum . Aklıma birşey gelmiyor sjsjjs mama sandalyesi işte
Melihakrds Mutlubirkalpbuyutuyorumm ayaklarında kaydırmaz var tepsisini genelde silerek temizliyorum ben ama istersen çıkarılıyor da
Elfvli Mutlubirkalpbuyutuyorumm 10 senelik bendeki . İlk kizim kullandı simdi ikinci kizim kullanıyor. Allah nasip ederse 3. Kizim dünyaya gelip ek gidaya geçince 1 tane daha alacağım.