2minosprenses Asiya nasil tahmin ama resmennn evlilikte zirveyim yaaa adamlari cozdum yeminle eve gelince yaptigi butun hareketleri ezberledim demeki benimki tek boyle degilmis 🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣🤣
antropologanne 2minosprenses Ay lütfen az bisi benim esimde sevmesin, adam market aşığı. Su andada mesela yaklaşık 45 dkdır markette, sebze seçiyor 😂
2minosprenses antropologanne kiz niye ne guzel iate sen ugrasmiyon 🤣🤣🤣benimki marketi alisverisi hep bana yaptirtiyor sıkılıyormus pasam 🤣🤣🤣
Pertingeniniz homosapiens hahaahha bu benim eşim :)) en son yeter ya hep akşam akşam diye atarlanmıştım şimdi tammam sonra bakarız oldu :)))
antropologanne 2minosprenses Ama sorun şu misal süt istedim. Hayatım hangi marka ? Az yaĝlımı ? Aa laktozsuz varmis o ne ondanmi alsam farki ne bunun ? Kafam karisti bak hangisini alayim. Istedigim her ürün için aynisini yapiyor. Ve yıldım artık😂
Minikkuzum1999 2minosprenses o öyle dedikçe daha stres oluyorum ne yemek yapayım diyorum canın ne istiyorsa diyo ya bir fikir ver diyorum sen bilirsin diyo gelde sinir olma😂😂
Adige55 2minosprenses ben sürekli gezerim gece hayatına düşkünüm eşim de tam tersi ev kuşu ben hadi clübe hadi meyhane dedikçe sen git beni sürükleme der :)
2minosprenses Adige55 ooo sende cok hizlisin bacim bebeden nasil vakit kaliyor gece gezmesine ayiptir soylemesi ben yuzumu yikayamiyorumda 🤣🤣🤣
Minkpndam Patoz 😂😂😂😂 55 kilodan 78 kilo olunca eşimde çiftçilikle uğraşınca haliyle beni patoza benzetiyor