2minosprenses Anakralice48 yasabir kiz bacim sukretsene milet tamam diyen koca ariyor sen bulmusun adamla kavga ediyon allahim insallah seninkinin huyundan benimkinede verir amin cok aminnnn🤣🤣🤣
2minosprenses pelipek 🤣🤣🤣 cok yaratici bir ese sahipsin unutma nesileri tukeniyor su gecistirme cumlesinin nezihligine bakarmisiniz 🤣🤣
Hipatya 2minosprenses evet mesela tatlı alıyor çağırdaydın annemgili de keşke diyo bende işi varmış falan diye kıvırıyorum o zaman tatlıdan biraz onlara götürürsün diyo 😂😂😂
2minosprenses AsyaaDuru senin esindemi etçil benimkide etçil corba salata sebze asla et ve et türevleri trend 🤦♀️
AsyaaDuru 2minosprenses Çorba sevmez, kokusuna dahi tahammülü yok çeşit farketmez. Sebzede aynı şekil. O yüzden asla yapamam. Ona bakliyat olsun, et olsun. 🥺
2minosprenses pelipek ajhshajah kiz sana bisey diyeyimde bak duyunca sukretcen o cumleye esime heyecanla bir olay anlatirim verdigi tepli aynen oyle hı hı😔😔😔
demet2375 2minosprenses iki dakika vifini açsana odab açıyor iki dakika bu ne şimdi ee kendin dedin iki dakika😅😅
2minosprenses Asiya nasil tahmin ama resmennn evlilikte zirveyim yaaa adamlari cozdum yeminle eve gelince yaptigi butun hareketleri ezberledim demeki benimki tek boyle degilmis 🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣🤣