Hmyraa evet sutten supheleniyorum. Oglum 3 ay 23 gunluk hep kakasi civik ve gurultulu yapiyor. Rota asisindan bir hafta sonra kakasinin icinde minik noktaciklar gordum kahverengi veya kakasinin renginde ufak sumukcukler gibiydi. Ben onlari mukus saniyordum ama sanirim mukus yumurtanin beyazinin kivamindaki seylermis. Hep cok civik yapar kakasini demistim ya bazen poposuna bulasiyor ayni yumurta beyazi gibi kivami jel gibi . Kakasi tasar sirtindan srekli civiklik yuzunden ishal gibi ama gunde 2 kez kaka yapiyor. Ishal olsa daha cok yapar ve bezi gol gibi oluyor bazen o kadar sivi ama jel formunda.. ayrica 1,5 2 aylikken foto cekmisim kakasini kopuk kopuk hep ishal saniyordum ben ama yediklerinden fln dediler sonra duzelmisti.. birde kulak arkasinda sert kabuksu seyler vardi onlara bebe yagi surduk gecti cok az kaldi. Bide kaşlari cok nemsiz putur putur konak vardi gecti ama puturlukler kaldi bebe yagi surunce sadece yumusuyor. Linola mustela fln denedim olmadi bisey.. ve cok iyi uyumuyor sabahlari emzirmek icin yanima aldigimda karnindan gurul gurul sesler geliyor gaz baloncuklari olusuyor. Ama uyku ve gaz bebegin yapisiyla da ilgili olabilir onu bilmiyorum bazi bebekler cok uykusuz oluyor alerjiden bagimsiz veya gazli oluyorlar. Boyle iste canim. :(