reynwoman bizimde aynı kuzum ailede sülalede hiç küçük bebek yok oynayacak kimsemiz yok yani allahtan arkadaş çevremiz geniş arkadaşlarımızın çocuklarıyla oynuyor onlarla geliş gidiş çok yapıyoruz açıkcası , birde ben sosyalleşsin diye kızımı oyun parkına oyun gruplarına vs götürüyorum onunda çok faydası oldu bize bu çekingenliğini atmasında tavsiye ederim. Aileye gelirsek inan bizede hiç yardımcı olan yok herkes kendi havasında kendi annemle 5 dk mesafede oturmamıza rağmen öyle geliyim ediyim hiç yapmaz ki eline koluna takılan hiç kimsede yok ben görüyorum annneanne babaanne bütün gün torunlarının peşinde koşturanları doğduğundan beri bir gün sizde bırakın bizede gidin bi kahve için çay için şuraya gidin dememiştir ailemiz, bizimkilere sadece torununu götürücen sevdiricen geri getiriceksin okadar zorlandığımı kızımın doğduğundan beri aşırı zor bir bebek olduğunu bildikleri halde sadece uzaktan ayy ay vah vah yapıyorlar bizde yardımcı olalım diyen yok yani temizlik yaptığımda hiç durmadığında bazen eşimden gönderiyorum kızımı anneme belki 10 defa arıyor nezamn geliceksin diye düşün kaynanam zaten kendine hayrı yok kaldıki ona çocuk güvenmem biz çatamamışız diyorum bazen ya.. çalışmak istiyorum işime geri dönmek istiyorum ama bakıyorum kimse ağzını açmıyor biz bakarız yaparız diyen yok nekadar zormuş arkanda destekçin olacak kimse olmaması özellikle bu sıralar hep bunları düşünüyorum kızım zorladıkça. Tek destekçim eşim herşeye yardımcı olur o da öyle olmasa ben biterdim