NeverGiveUp reynwoman benimkide 15 aylık uyku sorunu hariç diğerleri aynen dediğiniz gibi. Kafayı yiycem sinir küpü oluyorum. Sakinleştirici ilaç kullancam yakında
reynwoman NeverGiveUp aynen dediğiniz gibiyim bende bakın yorumunuzu tam okudum beğenmiştim üç saat önce ama yorumu yaZamadan teli bıraktım hanımefendi yine çığlık atıyordu o sıra 🤦🏼♀️
Betim reynwoman benim oğlum da 16,5 aylık, 15. Aydan beri anlattığınız gibi uslu bebek gitti yaramaz bebek geldi bir saniye durmuyor hep ağlıyor istiyor her şeyi. Çok yorulduk 🤦🏻♀️
reynwoman Betim bugün yemek yapmaya çalışıyorum mutfağa yanıma geldi soğan doğruyordum bi yandan onada anlatıyorum iş yaparken soğan doğruyorum falan diye neyse bu sefer taktı elimdeki bıçağa bıçağı istiyor kaşık çatal verdim eline onları fırlatıyor ısrarla bıçağa doğru ağlıyor bıçağı nasıl verebilirim yani anlatamıyorum da bunu yine bi sinir krizi geçirme anı geldi resmen
metehnn reynwoman benim oğlumda 19 aylık şu 18. aydan beri canım burnuma geldi vallahi hep derlerdi bebekken bunlar daha iyi günler die inanmazdım gerçekten o zaman daha iyimiş ne istiyo ne derdi var asla anlamıyorum yemek yemiyo ya sürekli üstünü çıkartmak istiyo çoraplarını çıkartyo altını değiştiremiyorum sürekli kaçıyo uyku düzeni değişti gece 1 den aşagı yatmıyo tam bi ergen gibi hep istediği olsun istiyo galiba 2 yaş sendromu üstüne bide şu azı dişler eklendi galiba buna yoruyorum ama hayırlısı🤦🏻♀️
reynwoman metehnn aynı bizimde tam olarak böyle ya gerçekten bebekken daha kolaymış herşey diyorum gerçi o zamanlarda koliği sorundu valla doğdu doğalı hep memnuniyetsiz mızmız büyüdükçe düzelir dedim hep yok her ay geçen ayı aratıyor maalesef gece şöyle 1de uyusa göbek atıcam ona şükür dicem yok nerdeee sabahladıgımız bile oluyor
ENA 2 yaş sendromu başlamış sanırım, biz de 20 aylığız durumlar benzer… en cok da ne yaparsam yapayım mutlu edemiyorum, buna üzülüyorum… 3 yasa kadar ara ara pik yapacak ara ara düzeldi mi ki diyeceğiz, öyle öyle geçecekmiş…
reynwoman ENA yaaa 3 yaş mı 😩😩 allahım bunların ne atakları bitiyor ne sendromları bir bucuk sene daha kafama huni takıp gezeyim en iyisi 😂
MesNes reynwoman dışarı çıkarma şansınız varsa çıkartmaya çalışın burada 3 gün yağmur var çıkaramadım tanıyamıyorum bebeğimi aynı anlattığınız gibi ama parka vs gidince hem yoruluyor iyi uyuyor hem iyi yiyor ve evi özlediği içğn evde de güzel oynuyor kendi kendşne
reynwoman MesNes valla oda hiç etki etmiyor onu da yapıyoruz parkta bile mızmızlanıyor inanın ki zaten bu yüzden bıktım artık cidden
Kimyageranne1120 reynwoman benzer şeyleri yaşıyoruz 16. Ayında başladı bizimde şuan 19 aylık hala aynı istediği olmayınca çıldırmış gibi ağlamalar sürekli anlamsız şeylere tutturmalar bizi elimizden tutup odadan odaya gezdirip ne istediğini bilmemesi ve ne istediğini kendide bilmediği için ağlaması🙄 dışarısı için ağlama evde durmak istememe sadece kendi istediği şeyleri yeme diğerlerini reddetme, kıyafet değişikliği-bez değiştirmeyi reddetme uyumak istememe of of saysam burası dağ olur herşeyi had safhada yaşıyoruz biz 😒😌 2 yaş sendromu+azı dişlerin hepsini aynı anda çıkartıyor onada hak veriyorum canı yandıkça sinirleniyor ve yaş atağından dolayı şuan kendi benliğini bulmaya çalışıyor ama bazen çok çaresiz kalıyoruz eşimle özellikle ne istediğini bilmeden anlamsızca saatlerce ağlaması ve tutturmalarındq birbirimize baka kalıyoruz şimdi napıcaz ona nasıl davranıcaz diye çooook zor.. bütün annelere babalara sabır diliyorum 🙏
reynwoman Kimyageranne1120 yemin ederim yazdıklarınızın hepsi bizimde başımızda gerçekten artık sabır çekiyoruz kayınvalidem yok benim eşimde tek cocuk kardeşi abisi falanda yok eşimin olsaydı en azından onların çocuklarıyla falan mesela oynardı diye düşünüyorum hep kendi ailemde annem çalışıyor sürekli görüşemiyoruz hani cocugu bi iki saat bırak dinlen diyebilecek kimsemizde yok ama gerçekten bazen insan bir saat bile olsa sessizlik istiyor şu sıralar kafam zonkluyor onu memnun etmeye çalıştıkça iyice ters hareketler yapıyor bu seferde ben sinirlenmeye başlıyorum artık kendimi kontrol edememeye başladım üç dört gündür onu fark ettim kendimde cok cabuk sinirleniyorum
metehnn reynwoman bizde doğdugundan beri aynıyız kuzum valla gitmediğim doktor kalmadı şu gaz yüzünden elimden kaç damla geçti sayısız ha düzeldi ha düzelcek yok gazdı yok dişti şimdi bide bu şekilde sendromamı girdi naptı valla anlamıyorum bu ara gerçekten zor asla oturmaz asla beş dkka durmuyo enerjisi asla bitmiyo sürekli mızmız haller 🤦🏻♀️
Kimyageranne1120 reynwoman bizimde aynı kuzum ailede sülalede hiç küçük bebek yok oynayacak kimsemiz yok yani allahtan arkadaş çevremiz geniş arkadaşlarımızın çocuklarıyla oynuyor onlarla geliş gidiş çok yapıyoruz açıkcası , birde ben sosyalleşsin diye kızımı oyun parkına oyun gruplarına vs götürüyorum onunda çok faydası oldu bize bu çekingenliğini atmasında tavsiye ederim. Aileye gelirsek inan bizede hiç yardımcı olan yok herkes kendi havasında kendi annemle 5 dk mesafede oturmamıza rağmen öyle geliyim ediyim hiç yapmaz ki eline koluna takılan hiç kimsede yok ben görüyorum annneanne babaanne bütün gün torunlarının peşinde koşturanları doğduğundan beri bir gün sizde bırakın bizede gidin bi kahve için çay için şuraya gidin dememiştir ailemiz, bizimkilere sadece torununu götürücen sevdiricen geri getiriceksin okadar zorlandığımı kızımın doğduğundan beri aşırı zor bir bebek olduğunu bildikleri halde sadece uzaktan ayy ay vah vah yapıyorlar bizde yardımcı olalım diyen yok yani temizlik yaptığımda hiç durmadığında bazen eşimden gönderiyorum kızımı anneme belki 10 defa arıyor nezamn geliceksin diye düşün kaynanam zaten kendine hayrı yok kaldıki ona çocuk güvenmem biz çatamamışız diyorum bazen ya.. çalışmak istiyorum işime geri dönmek istiyorum ama bakıyorum kimse ağzını açmıyor biz bakarız yaparız diyen yok nekadar zormuş arkanda destekçin olacak kimse olmaması özellikle bu sıralar hep bunları düşünüyorum kızım zorladıkça. Tek destekçim eşim herşeye yardımcı olur o da öyle olmasa ben biterdim
reynwoman metehnn aynen bizde öyleydik gerçekten piyasadaki bütün gaz damlalarını kullanmıştık en son momy bliss denedik bı o kalmıştı oda gram etki etmemişti vallahi 9 ay kolik sürdü yaa şimdi de sanırım o kolikliğin bıraktığı huysuzluk kalıcı oldu galiba artık öyle düşünüyorum bi yandan diş çıkarma evreleri falan hepsini geçtim şu uykusu bari düzelse havalara ucucam şuan hala ayaktayız muhtemelen uyuması 3,4 bulur 🤦🏼♀️
reynwoman metehnn haftaya göz ameliyatı olacak birde aksi gibi tam huysuz dönemi bu aralar bakalım ameliyat sonrası ne yapacağız şubattan sonra Mart gibi falan havalar biraz düzelir diyorum marttada 19 aylık olucak bi oyun grubuna falan götüreyim diyorum belki enerjisini atar orada iyi gelir aynı akranlarıyla bir arada olmak gün boyu hep evdeyiz oda hırçınlaştırıyor belki bilemiyorum ki
metehnn reynwoman ya gerçekten şu gazdan çok çektim şimdide bu sendromla azı dişler kaldı şuan agzında zaten 16 diş var o azılarda çıksa bitircezde diş mevzusunu inşallh çıkar fazla sürmez uykuda bizimki en fazla 1 1.5 kadar dayanıyo sonra yatıyor oda o kadar koşturmaya nasıl dayanıyo o kadar anlamıyorum peşine gitmekten ben helak oluyorum o olmuyo valla 😂
mutlucan reynwoman canim 18 aylik kixim uyku sorunu hariç seninki gibi oyuncaklariyla oynamaz pacamdan yapisir memede meme diye bilmiyorum nolcak
reynwoman mutlucan yaa sanırım bu aydaki bebekler hep böyle o zaman bu aralar demekki Allah bol sabır versin bize o zaman ne diyeyim 🤦🏼♀️🙏🏻