Balkupum2505 Melikeeeecansuu uyuyo uyaniyo sıçrıyo surekli ölcüyorum cunki bi anda yükseliveriyo ya 😫
Melikeeeecansuu Balkupum2505 çok zor ateş olunca uykumux olsa bıle gözu kapalı beklıcez kontrol edıcez ates cok kötu bırsey
Melikeeeecansuu Balkupum2505 bende yapacaktım yapmıyım ozaman zaten sırkelı su yapıp koltuk altlarına koydum sapkasını ıslatıp gıydırdım ınsallah duser beklıyoruz b
Balkupum2505 Melikeeeecansuu en korktugum sey ateş ya. Düzelene kadar uyumam artik cani sagolsun yeterki evlatlarimizin
Balkupum2505 Melikeeeecansuu ben dönüşümlü veriyorum 4 saat arayla önce dolven verdim saat 1 gibi 5tede calpol verdim
Linafiliz Melikeeeecansuu hic sorma kizi evden cikarmiyorum hasta olur diye yine buluyorya diste tetikliyo galiba atesi dusuyo hala huzursuz doktora gturcem
Melikeeeecansuu Linafiliz şuan düştü bıraz ates ölcer dogru ölçmüyor bırı 37.7 çıkıyordu dıgerıde 36.6 gösteriyor hangısıne ınanacagımı bılmıyorum. Ama aynı böyle atesı vardı saglam bı ölçerle ölçtugumde39.5 du hastaneye gıtmıstım. Aynı o atesten
Melikeeeecansuu Linafiliz dıyecegı şey bogazyolu enfeksiyonu olmus bogası şiş felan dıyecek dırek baska bıse dedıkdler yok cunku