Melikeeeecansuu Oglumun 37.8 atesı var. Öksuruk vardı. Ama atesı var cok yanmıyor ama yanıyor ates ölcerde nekadar dogru bılmıyorum
Syktoprak Melikeeeecansuu canım hemen dr götür bizde 2gece 39 girdi dişten zannettim meğer domuz gribi influenza pozitif cıktı çok şükür atlattık
sedazumra Bizimde aşıdan dolayı ateş 37.8 oldu.Limonlu suyla çoraplarını ıslatıp giydirip ,koltuk altlarını sildim,düştü hemen.
Balkupum2505 sedazumra bacım limon kullanmayin ateşi gizliyormus yani distan hemen kesiyomus ama icten devam ediyormus bana doktorum cok kizmisti
Melikeeeecansuu Linafiliz yaygın var galına yıne nalet olsun evden cıkmıyor cocuk yıne hasta oluyır nasıl bır hayattta yasar olduk varya
Melikeeeecansuu Esra7834 fıtıl verme canım çok zararlı sırkelı su felan yap ben oyle yaptım anlına koydurmadı sapkasını sırkelı suda ıslatıp taktım ınsallah düşer kac oluyor en yuksek atesı
2lokummannesiii Esra7834 Düşmüyorsa fitil iyi gelir. Enfeksiyon varsa inatçı ateş olur doktora gidin.
sedazumra Esra7834 Aynen ,ılık suya bır adet limon sıktım.Topuklardan ayak altlarından en hızlı emiliyormuş ,deneyin isterseniz.
sedazumra Melikeeeecansuu Birkaç dakika tuttum ayağında ateş olcerle ölçtum ateşini ,düştüğünde çıkardım çorabı.
Melikeeeecansuu Balkupum2505 ay düşmüş çok şükür uyutun uyursa sık sık kontrol edın. Uyusun kendını toplasın bebıs😔
Linafiliz Melikeeeecansuu hic sorma kizi evden cikarmiyorum hasta olur diye yine buluyorya diste tetikliyo galiba atesi dusuyo hala huzursuz doktora gturcem
sedazumra Balkupum2505 Bilmiyordum bunu tesekkur ederım bilgi ıcın,ates dusurucu ozellıgı var ya limonun hemen etki edınce denedım.
Balkupum2505 Melikeeeecansuu uyuyo uyaniyo sıçrıyo surekli ölcüyorum cunki bi anda yükseliveriyo ya 😫
sibelrx Melikeeeecansuu dis jeli aldim ama onu surunce dahada kadinmaya basladi 39.7 oldu atesi saglik ocagi bi sorun bulamadi antibiyotik verdi 2 guncu gun topladi kendisini
Balkupum2505 Melikeeeecansuu evet bacim malesef dogru bilinen bir yanlis doktor bana bagirdi sen cocugu oldurecekmisin diye o gun bugundur nemli bez agri kesici ve dustan baska bisey asla yapmam
Melikeeeecansuu Balkupum2505 bende yapacaktım yapmıyım ozaman zaten sırkelı su yapıp koltuk altlarına koydum sapkasını ıslatıp gıydırdım ınsallah duser beklıyoruz b