Turunckafam Egeismom çıtçıtlı aklet birtane uzun kollu asofman üstü altada külotlu çorap 🙈 ev 18.5/19 ne bilim üşür diye giydiriyorum ama kış mevsimi çok beyin bulandirici ya😬
kitapkurdubebeninanasi Egeismom yani ben de çoraplı uyuyamam genelde bir seyi yaparken kendimi onun yerine koyuyorum😂
BirrPrensessannesi Egeismom ince battaniye örtüyorm evim çok sıcak derece bilmiyorum ama bazen muslin örtyu 4 e katlayıp bile örtüyorm ben kısa kollh ile geziyorm evde
Cancansmom Egeismom ama tulum da ayni islevi görüyor, battaniyeden farki yok:)) sonucta icine pijama giydiriyoruz.
Egeismom Cancansmom ama tulumların etiketinde oda sıcaklığına göre içine sadece atlet giydirin yazıyor şimdi alınca nasıl yapayım bilemedim 😀
Egeismom fn2827 benimki de tam tersi kundak doğduğundan beri istemedi yaptığımız an cıldırıyor elleri hep yanağında uyuyacak illa 😀
fn2827 Egeismom elleriyle yüzünü sürekli kaşımoyorsa sıkıntı yok bırak rahat takılsın.benğmkinin elleri hiç durmuyor zorla alıştırdım kundağa.kundak yapamazsam ellerini mutlaka tutarım
Cancansmom Egeismom ben altına ince bir pijama giydiriyorum, cunku giydirmezsem bacaklari soguk geliyor elime. Belki sabaha karsi oda sogumaya basladigi icindir. Deneyip kontrol edin vucut isisini.
34_21_23 Banu- 7,5 aylık bir bebek bu tehlikeye maruz kalmaz 😊 yüz üstü yattığında bile burnu kapansa kafasını kaldırıp kendini koruyacak duruma geliyorlar 3 aydan sonra
GiybetReis 34_21_23 malesef 3 aya nazaran, 7,5 aylık bebekler için daha tehlikeli üzerine birşey örtmek. Döne döne uyuyorlar. Üzerine kapanan ve dolanan bir örtüyü açamazlar. Riskli bilginiz olsun.
Banu- 34_21_23 aslında tam ters çok basit hatta. ileriki aylarda daha hareketli olacağından üzerindeki battaniye, yorgan vs. Şeyleri dönerken üzerine dolayabilir. Yine de çocuğunuz için daha iyisini bilirsiniz tabi benimki tavsiye.
GiybetReis Egeismom ev 25-26 derece. Normal pijama giyiyor. Çorap asla giymiyor. Üstünü de örtmüyorum tehlikeli olduğu için. Uyku tulumu sevmediği için ev derecesini yüksek tutuyorum. 10,5 aylık.
tubbaaa Egeismom aynı odada yatıyoruz bizde yorgan olduğu için ona da yorgan örtüyorum üstünde zıbın ve pijama takımı var oda öyle polar gibi değil sweat kumaşı gibi kışlık yine🥰
Mommyishome Egeismom bir şey örtersem onu iterken uyanıyor. Uyku tulumu giydiryorum oda 23-24 derece.
Yenianne2426 Egeismom benim erkek bebeğim sıcağı hiç sevmez. Şuanda ailemin evindeyim onlarda da oda socaklığı 25 derece. Zıbın atlet ve ince alt üst gitdiriyorum. Üstünede iki katlı müslin örtüyorum. Kendi evimiz genelde 23-24 arası olur orda da tek değiştirdiğim üat örtüsünü ince battaniye yapmak. Birazda çocuğa bağlı tabiki. Bizimki socakta huysuzlanıyor ☺️