Ulasannesi Gulsenck ensesi terlediği için de soğuk olabilir bence zaten bebekler emmek için falan çok efor sarf ettiği için mutlaka terliyor ve soğuk oluyor ensesi ama bence çok fazla örtmeyin derim.
Egeismom kitapkurdubebeninanasi ben hiç çorapsız uyutmadım ince çorap giydiriyorum sürekli ama sürekli battaniyeyi tekmeler ayaklarını dışarı çıkartır öyle uyur çorapsız uyumayı bilse eminim benimki de kıyameti kopartır 😀
kitapkurdubebeninanasi Egeismom yani ben de çoraplı uyuyamam genelde bir seyi yaparken kendimi onun yerine koyuyorum😂
Banu- Egeismom cogu kişi tulum giydiriyormuş yapmayanlar içim söyleyim sakın bebeğinizin üzerini bir şey ile örtmeyin Allah korusun siz uyurken üzerine alıp açamayabilir. Oda sıcaklığına uygun uyku tulumu giydirin.
Egeismom Deryaderinasel uyku tulumuyla uyutmayı 1 kere denedim aşırı su gibi terledi çocuk bide fermuar çenesine potluk yaptı bidaha giydiremedim 🥴
Egeismom Ulasannesi ben yazın bile üstümü örterim suan 25 derece odada ince yorganla yatıyorum ona peluş gibi yumuşak battaniye seriyorum
Egeismom [silindi] bende hiç yorgan sermedim üstüne hep battaniye. Kar yağınca yorgan sererim diye düşündüm buraya yazdım iyi ki yazmışım şimdi ayına uygun uyku tulumu bakıyorum aldığım büyük olmustu
Serapss Egeismom üstünü açıyor mutlaka usutuyor pazen uyku tulumu aldım 24 derece oda gece 23 e düşüyor içine de ona göre badi giydiriyorum öyle kurtardik durumu çok şükür
busrasilra14 Egeismom ben pijama takimini giydirip yatiriyorum uyku tulumu da battaniye de kalin geliyor ogluma. Ama oda soğursa falsn o zaman nohut battaniye ortuyorum. Sizin odanin isisi baya iyi zaten dusurulebilir bile bence istemiyorsa örtmeyin
Banu- 34_21_23 uyku tulumu üzerini açtığı için değil yorgan beta battaniye gibi şeylerle yatırmak tehlikeli olduğu için giydirilmeli. Allah korusun üzerine çeker diz duymazsınız
34_21_23 Banu- 7,5 aylık bir bebek bu tehlikeye maruz kalmaz 😊 yüz üstü yattığında bile burnu kapansa kafasını kaldırıp kendini koruyacak duruma geliyorlar 3 aydan sonra
Fatosef Egeismom iki battaniye örtüyorum ben üstünü de kalın gidiyorum mecbur. Oğlum üstünü açıyor hep sabah uyanınca kollar buz gibi oluyor.
fn2827 Egeismom hayır canım 5.5 aylık.elleriyle yüzünü rahatsız ediyor rahat durmuyor elleri o yüzden uykuya dalamıyor.bahar ayına kadarda kundak yapmaya devam ederim hem daha rahat uyuyor.
Egeismom fn2827 benimki de tam tersi kundak doğduğundan beri istemedi yaptığımız an cıldırıyor elleri hep yanağında uyuyacak illa 😀
Turunckafam Egeismom çıtçıtlı aklet birtane uzun kollu asofman üstü altada külotlu çorap 🙈 ev 18.5/19 ne bilim üşür diye giydiriyorum ama kış mevsimi çok beyin bulandirici ya😬
BirrPrensessannesi Egeismom ince battaniye örtüyorm evim çok sıcak derece bilmiyorum ama bazen muslin örtyu 4 e katlayıp bile örtüyorm ben kısa kollh ile geziyorm evde