fn2827 Egeismom ben ince giydiriyorum sonra kundaklayıp uyutuyorum üzerinde tek kat battaniyesi örtüyorum. Sabaha karşı serin olursa battaniyeye sarıyorum.
Egeismom fn2827 kundak yaptığınıza göre henüz minik bebişiniz Yenidoğanlar zaten normal insandan çok daha fazla üşür yağ dokuları yok ısıtacak iyi yapıyorsunuz
Yazannesi1 Egeismom 22-23 derece evin ısısı atlet ve ince tulum giyiyor üstünde ince battaniye ile örtüyorum 😊
kitapkurdubebeninanasi Egeismom bebeğim örtünmeyi sevmez o yüzden uyku tulumunu giydiririm üstüne de battaniyesi var örterim ama tabi 5 saniye sonra açar o yüzden tulumunun altina pijama giydiriyorum. Eskisehirde yasiyoruz evin içi iyi gibi ama gece soğuk oluyor.
Egeismom kitapkurdubebeninanasi evet orası suan buzzzz gibidir uyku tulumu bile giyse ayakları üşümez mi gene güvenemiyorum 🙈
Egeismom Gulsenck bende hep bi çelişkideyim battaniye örtüyorum pijamasının üstüne ince çorapla yatırıyorum acaba diyorum çorapsız mı yatırsam ben cünkü çorapla asla uyuyamam oda sürekli battaniyeyi tekmeler ayaklarını dışarı çıkartır bu sefer ya ayakları üşür hasta olur sa diyorum 😀
1ana1bebe Egeismom çok çok terleyen bir oğlum var, yazlık ince pijama ve ince pattaniye örtüyorum bazen yine terliyor 🤷🏼♀️
Egeismom Mariposa benim oğlumda öyle battaniyeyi sürekli tekmeler ayakları elleri hep dışarıda. bi ara yüzüne çekiyordu battaniyesini şimdi anne yanında uyuyor geceleri yanımda ,yatağının kenarlarına sıkıştırıyorum battaniyeyi örterken çekemesin diye 😅
Mariposa Egeismom 😁 annelik iste ya ama hatırlıyorum çocukken bende hic üzerimi örtmezdim annem çok kızardı , ne zaman hasta olsam gece üstün açık yattın ondan derdi 😁 kızım da bana cekmis herhalde
Turunckafam 1.5 ttog e bebek kullanıyorum altına kilotlu çorap bide çıtçıtlı body ve eşofman üstü var ev 19 derece falan 2.5 tog kalın gelio bende usuyormu diye düşünüyorum bu şekil kararsizlik😑
Egeismom Turunckafam 1.5 tog üzerinde 19 dereceyse uzun kollu zıbınla giydirin sadece diyordu sanırım bence üşümüyordur siz bayağı içine bişeyler giydiriyorsunuz :)
Mariposa Birprensannesi12 dar canlı yeni nesil bebeler , şöyle uysal sabaha kadar deliksiz sessiz sakin uyku uyuyana daha rastlamadım
Egeismom Mariposa olabilir benim oğlumda bende ki tüm huyları almış inat desen var huysuzluk desen var kapris desen var 😀😀
Asivemavi Egeismom bilerek kalın aldım ben hatta üşüyormudur diye hep düşünüyorum bile emin olamıyorum bi türlü
Egeismom Asivemavi ellediğimizde tulum bize ince givi geliyor ama togg değeri içinde ki elyaf oranını gösteriyor elyaf inanılmaz sıcak tutan bişey üşümüyordur bence 🥰
Turunckafam Asivemavi üşümesi değil ama terleyip üşümesi daha kotu 😑 1.5 giyio şuan 2.5 togu giydirmedim bu gece 😬 inşallah usumes ama bende tayt ve tisortleyim usumuyorum yani usumesler galiba 😳
Eylul20201 Egeismom yorgan battaniye ben ne örtüyosam kendime onada onu örtüyorum battaniye diyenlere şaştım valla
Egeismom Eylul20201 dimi bende çok üşüyen biriyim oda 25 derece ama benim vücudum buz gibi bebeğimin de öyledir diye düşünüp örtüyorum 🥴
Noname21 Egeismom 25 derecede uyku tulumu giyiyor sadece. Ama o olmazsa ince bir battaniye örterdim kendimde örtüyorum
incitanesii Egeismom evim sobalı ve bebeğim üzerine hiç bişey örttürmüyor uyuyorken açıuor örttüğüm an o yüzden iyi girdiriyorum üzerinide hafiften örttürüyorum
pandemibebegi Canss3535 Demekki kalın gelmiş giydikleri bir tık inceltmeniz lazım. Usumekten çok teelyip soğuması tehlikeli