Zekimurendebizigorecekmi Egeismom oda ısısı çok fazla bence ince bir battaniye yeterli olur orta kalınlıkta bir pijama üstüne
Egeismom Zekimurendebizigorecekmi teşekkür ederim zıbın ve penye tulum var üzerinde battaniye örteceğim o zaman
Egeismom Cancansmom uyku tulumunda biz hiç rahat edemedik fermuarı çenesine potluk yapıyor bende zıbın ve penye tulum giydiriyorum
Feyyyzza Cancansmom bizim oda ıssı ölçerimiz yok. Oda ılık. Bende uyku tulumu aldım baya kalın nasıl giydirecegimi bilmiyorum
Egeismom pandemibebegi teşekkür ederim bazı geceler kalkıyorum bacaklar göğüs soğuk acaba diyorum üşüyor mu ince mi geldi bazı geceler de tam tersi terliyor çok
pieceoflife Egeismom içine atlet üzerine uyku tulumu giydiriyorum. Uyku tulumum da 1 tog. Çorap giydirmiyorum.
Egeismom pieceoflife uyku tulumuna biz bi türlü alışamadık çenesine fermuarı potluk yapıyor ve çok terliyor 😀
34_21_23 Egeismom bebeğim 7,5 aylık ben nasıl giyinip ne örtüyorsam aynısını ona yapıyorum. Yorgan örtüyorum.Üstünü açan bir bebek olsaydı uyku tulumu giydirirdim ama üstünü açmıyor rahatız
Banu- 34_21_23 uyku tulumu üzerini açtığı için değil yorgan beta battaniye gibi şeylerle yatırmak tehlikeli olduğu için giydirilmeli. Allah korusun üzerine çeker diz duymazsınız
Ebru-isil Egeismom 22-23 derece ev üzerine hafif bir bebe battaniyesi örtüyorum normal pijamasının üzerine
Asivemavi 2,5 tog uyku tulumu 19-20 derece ev . Kombi 45 de yanmasına rağmen anca ısınıyoruz valla uyku tulumu içine uuzun kollu tam kapalı ince tulum giydirip üstünede uyku tulum giydiririm
Gulsenck Egeismom bende her gece ne giydirsem ne örtsem diye akşam yakın düşünüyorum valla yanı basımda kıyafet ayarlıyorum 4tane de farklı kalınlıkta battaniye sürekli kontrol edip değişim yapıyorum kalın giydirmesem bile ensesi çok terliyor ev içi 23derece falan ince de giydirsem kalında giydirsem ensesi soguk anlamadım gitti
Egeismom Gulsenck bende hep bi çelişkideyim battaniye örtüyorum pijamasının üstüne ince çorapla yatırıyorum acaba diyorum çorapsız mı yatırsam ben cünkü çorapla asla uyuyamam oda sürekli battaniyeyi tekmeler ayaklarını dışarı çıkartır bu sefer ya ayakları üşür hasta olur sa diyorum 😀
Ulasannesi Gulsenck ensesi terlediği için de soğuk olabilir bence zaten bebekler emmek için falan çok efor sarf ettiği için mutlaka terliyor ve soğuk oluyor ensesi ama bence çok fazla örtmeyin derim.
Cancansmom Egeismom örtü ortmuyorsunuz sonucta bu iyi. Kiyafetinin kalınlığıni da da oda sıcaklığına göre belirleyebilirsiniz.
Mariposa Egeismom kendi yorganı var örtüyorum Ama gece sabaha kadar 500 defa üzerini aciyor , bazen kızıp yatağından atıyor uyku sersemi 😁 sabaha kadar mücadele ediyor yorganla
Birprensannesi12 Mariposa bazı bebekler üzerini örtmeye sevmiyorlar benim oğlum gibi mesela asla üstünu ortturmez derin uykudaysa bile anında hisseder açar çünkü çabuk terliyor
Egeismom Mariposa benim oğlumda öyle battaniyeyi sürekli tekmeler ayakları elleri hep dışarıda. bi ara yüzüne çekiyordu battaniyesini şimdi anne yanında uyuyor geceleri yanımda ,yatağının kenarlarına sıkıştırıyorum battaniyeyi örterken çekemesin diye 😅
pandemibebegi Egeismom Terleyip soguyorsa belki ona da denk gelmiş olabilirsiniz. Naçizane tavsiyem uyku tulumu edinin çok ama çok rahat birşey. Üstü açıldı mı , battaniyenin altına mi girdi derdi endişesi yok.
Egeismom pandemibebegi evet dün gece çok kalın değildi üstü ama gene de bi baktım su gibi olup soğumuş hemen üstünü değiştirdim uyku tulumumuz var ama hem fermuardan dolayı sevemedim hem deponu giydirince bişey örtmeyince üşür gibi hissediyorum 🥲
Mercimek26 Ya ben üstünü örtmüyorum. Normal incelikte altlı üstlü takım giydiriyorum sadece. Odanın sıcaklığını net bilmiyorum ama ben şort kısa kollu ve üstümü örtmeden yattığım içinde kızımıda öyle yatırıyorum. İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum 😏
Egeismom Mercimek26 ay ben asla örtmeden ne kendim uyuyabilirim ne de onu uyutabilirim sadece tek bildiğim bebeklerin bizim gibi yağ dokusu olmadığı için bizden çok daha fazla üşüdükleri. Kendiniz sıcak diye onu da aynı şekilde giydirirseniz belki üşüyebilir 🥺
Birprensannesi12 Egeismom Suan 25 26 derece saat 3 gibi uyku tulumu giydiriyoruz şuanda üzeri açık çünkü orttugum an terliyo tekmeliyo
Egeismom Birprensannesi12 tüm bebişler tekmeleme canavarı sanırım 😀 ben uyku tulumunu büyük almışım fermuar çenesinde potluk yapıyor ondan giydirmiyorum yarın küçük alıcam bi tane daha ama onun üstüne bişey örtmezsem üşür diye düşünüyorum gene 🥴