clem_emtine Yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum ama beklediğimden çok daha az kilo verdim 😞Çünkü bağırsaklarım çalışmıyo şişkinliğim var bitki çayları kayısı vs yiyorum ama olmuyo şu kabızlıktan ve kilodan nasıl kurtulabilirim 😞
Simgesers clem_emtine ben bebeğimin gaz problemi olduğu için 2. Ayından itibaren hergün 1 çay kaşığı bazen 2 çay kaşığı kimyon üstüne iki su bardağı su içtim ve beni eritti 48 kg ye düştüm zaten cok bi kg yoktu olan da gitti benim de metobolizmamı çalıştırdı benim de kabızlık sorunum vardı hem bebeğime hem kendime iyi geldi ama dediğim gibi yağ yakma özelliği olduğu için bi deri bi kemik kaldım denemenizi tavsiye ederim 2 haftada farkı görürsünüz
birbukre clem_emtine Benimde kabızlık problemim vardı diyetisyene gidiyorum 2 aydır problemim çözüldü. Probiomax shape diye bi takviye verdi probiyotik ve yeşilçay var içinde çok iyi geldi düzenli tuvalete çıkabiliyorum göbeğim de baya eridi
Sena45_sema Simgesers sıcak su mu soğuk su mu bide ac karnına mi ictiniz sabah akşam nasıl iviliho tarif edermsinz
DryMom14 Aasell Emzirirken içilmesi tavsiye edilmiyor. Tansiyonunuzu düşürür. Dikkatli olmanızda fayda var.
Elizduru Aasell agrafli termal tayt kullanabilirsiniz instagramda kadin satiyor ben faydasini gördüm sayfasi agrafli termal korse diye geçiyor
Aasell birbukre yaa bende içilmez sanıyordum soda yeşil çay bide limonlu mu ne dukan birası var yapacaktım içilmez sandığımdan icemedim
birbukre Aasell Dukan birası yapılmıyo ama canım onda yüksek miktarda koyuluyo günde 1 fincan içmekten bahsediyorum ben sen de internetten araştır göreceksin
H12345 Tomi bende onu yapmaya çalışıyorum ama akşamları meyve yersek olma demi ? Nasil yapıyorsunuz acaba
Tomi Aasell pardon aralıklı oruçmuş. bu doktoru dinledim. Dediklerini uyguladım. Günde 2 öğün besleniyorum.
Mlkhrn clem_emtine sabah aç karna 2kayısı 2 incir 1 bardak sıcağa yakın ılık su, akşam 4 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı keten tohumu. 2-3güne kabızlık falan kalmıyor. Diyetisyen tavsiyesi
Simgesers Urazikoo yok ben direk kaşıkla ağzıma aldıktan sonra normal içme suyunu dikiyorum kafama daha erken fayda ediyor hemen sütüme geçsin diye çayını yaptığım zaman miğdem bulanıyor kimyon tadını cok alıyorum
Simgesers Terazianne06 evet içme suyu çay kaşığı ile ağzıma kimyon alıyorum yutmadan hemen üstüne suyu dikiyorum tadını fazla almıyorum bu şekilde