Mickeylina Yasemin38 Doğru söylüyorsun kontrolleri gayet normal ama dediğin gibi bu çevre insanı yer, bitirir.
Yasemin38 Mickeylina valla söyleyen en yakının bile olsa vereceksin lafını bitecek. Her bebeği birbiriyle kıyaslayanlardan nefret ediyorum. Kardeş kardeşle aynı zamanda aynı şeyi yapmıyorki ,yabancı bebeklerden beklentiye bak yaaa. Hiç canını sıkma canım zamanla oluyor herşey bebeğinle güzel vakitler geçir sen🥰
Yasemin38 Mickeylina rica ederim canım😊benim şuan 3.bebeğim hepside her dönemi farklı zamanlarda yaptı😁😁
Mickeylina Yasemin38 Aslında gerçekten her bebek özel, kendine has ben bunun bilincindeyim ama çevre gerçekten insanı yer, bitirir artık umursamayıp, takmamayı öğreneceğim İnşallah. 🥰🙂
Nescafe Mickeylina benim kızım hiç emeklemedi 10. Ayda ayağa kalkmaya başladı 11. Ayın bitiminde yürüdü ☺️
Birdenizhikayesi Şu çevredekilerden nefret ediyorum benim görümcemde böyle benim kızım 2 aylıkken yuvarlana yuvarlana mutfağa geliyodu yok eben 🤣🤣 bak yine aklıma geldi sonunda dövücem o olucak
Minigimm1 Mickeylina şart değil ki sürünmesi, sizi çevreniz etkiliyor sanırım o yüzden bu kadar takıyorsunuz
Minigimm1 Mickeylina işte herkes kendine baksın dicen geçicen kendini üzersin böyle kim ne dedi diye bakarsan canım
Derinsart Mickeylina bazı bebekler emeklemeden yürür dedi bana doktor benm kızda 7. Ayın başında emekledi ama birden bire keşfett bizde şaşirdik öncesinde sürünüyordu ama emekleme gibi hareketleri hic de yoktu
Mickeylina Derinsart Aslında bebekten bebeğe farklılık gösteren şeyler bunlar biliyorum ama bu çevre insan ister istemez dediklerine takılıyor.
Betlcelik Mickeylina 8 aylık olana kadar kızım yüz üstü yatmaz durmazdi asla tüm aile herkes emeklesin diye uğraşıp duruyordu ben emeklememisim o yüzden hiç ümidim yoktu bir sabah kayınvalide ( alt katta oturuyor) krep getirdi bende yere koydum kızımda yerde oturuyor çay suyu koymaya gittim geldim kızım krepi almis yicem diyor ben uyku sersemi şok önüne mi koydum nasıl aldı düşünüyorum sonra kızımı geri çektim krep tabağı 3 adım ötede emekliyerek geldi tabağa yine 😄 emeklemeden de yürüyebilir benim kız gibi bir anda sürpriz de yapabilir
Umaymeva Mickeylina merhaba bizimki de 6. Ayına girecek ama her çocuğun gelişimi farklıdır ben hiç dert etmiyorum mesela , bu yüzden sizde çevrenize bakmayın dert etmeyin 🌸
Mickeylina Umaymeva İnsan bebeği olduğunda söz konusu dert ediyor sanırım yada bazıları hiç kimseyi takan biri değildim önceden ama artık yine öyle yapıcam dediğiniz gibi her bebeğin gelişimi farklı bunu bilmeme rağmen üzülüyorum çok teşekkür ederim yorumunuz için. 🌸