Mickeylina MomKukuleta Destekli oturuyor, boynunuda kaldırıyor umarım en kısa sürede bizde komando eğitimine başlarız. 🙂
MomKukuleta Mickeylina başarsınız ya benim oğlum keyfine düşkün o yüzden zorlamıyordu kendini. Halada öyle… 🤦🏻♀️😅 Belki sizinkide öyledir. İçiniz rahat olsun.🌺
Arafinannesi Mickeylina bazı çocuklar emeklemeden yürüyor 7 aylık çok küçük üstelik emekleme gelişim takibi kategorisine girmiyor benim oğlum emeklemeden yürüyecek galiba dedim 11 aylıkken bir anda emekledi her çocuğun gelişimi farklı takılmayın böyle şeylere 🌸
aylizinannesiii Mickeylina Canim kizim 11 aylıkken emekledi öncesinde surunuyordu ama sevmiyordu gitmeyi 14 aylıkken de yürüdü cok fazla uzulme zamani vardir 😍😍
Elmass42 Mickeylina Canım illa emrkleyecek diye bir şey yok emeklemeden yürüyen bebeklerde var yaşında emekleyen bebeklerde her bebek tabi farklı benim kızım 9 aylık emekledi hiçte takmadim kendini hazır hissedince emekledi kafana takma
Yasemin38 Mickeylina o çevredei boş boğaz insanlara deki Allah emretmeyince olmuyor ne yapabilirim🤬🤬rahat bırak canım bebeğinide herşey vakti zamanı gelince olur. Kontrollerinde sağlık açısından sıkıntılı bir durum söz konusu değilse zamana ihtiyacı vardır canım. Emeklemez sürünerek gider sonra yürür. Her bebek emekleyecek diye bir kural yok.
Mickeylina Yasemin38 Doğru söylüyorsun kontrolleri gayet normal ama dediğin gibi bu çevre insanı yer, bitirir.
Candanotemm Mickeylina kızım çok geç emekledi ben takmıyorum daha ne eleştiriler oldu ama gelişimini ben biliyorum, sende o yüzden bosver bebeğin için en doğrusunu yine sen bilir yaparsn
Yasemin38 Mickeylina valla söyleyen en yakının bile olsa vereceksin lafını bitecek. Her bebeği birbiriyle kıyaslayanlardan nefret ediyorum. Kardeş kardeşle aynı zamanda aynı şeyi yapmıyorki ,yabancı bebeklerden beklentiye bak yaaa. Hiç canını sıkma canım zamanla oluyor herşey bebeğinle güzel vakitler geçir sen🥰
Yasemin38 Mickeylina rica ederim canım😊benim şuan 3.bebeğim hepside her dönemi farklı zamanlarda yaptı😁😁
Mickeylina Yasemin38 Aslında gerçekten her bebek özel, kendine has ben bunun bilincindeyim ama çevre gerçekten insanı yer, bitirir artık umursamayıp, takmamayı öğreneceğim İnşallah. 🥰🙂
Nescafe Mickeylina benim kızım hiç emeklemedi 10. Ayda ayağa kalkmaya başladı 11. Ayın bitiminde yürüdü ☺️