Mickeylina monalissa Bana kalırsa da herseyin zamanı var bizim yürütece daha bir kaç gündür biniyor ama gitmiyor onun içinde çaba önündeki oyuncaklarla oynuyor daha keşfedemedi sanırım birde çok sevmedi.
Mickeylina Aysin3838 çok doğru söylüyorsun herşeyin zamanı var her bebek kendine özel bu arada çok geçmiş olsun. 🌸
Zlm Mickeylina Şubat’ı atlatsin benimki sonra isterse koşsun 😄 ayaklı astronot mont aldım yururse dışardada yürümek ister hiç ugrasamam
Annis-ogul Mickeylina cnm vala bnm bebegim bir yaşına bir ay kala emekledi .15 sylikken yürüdü. Canını sıkma. Bnm bebrgim biraz toplu olduğu için doktor cok normal dedi
koalanin Mickeylina benim kızım geri emeklemeyi 8. Ayda ileri emeklemeyi 11 bucuk aylıkken yapmisti çevreden derlerde derler bosverin, benimde eltimin bizden bir ay buyuk bebegi var yok o yürüdü seninki niye yürümedi vs diyolar Her bebek farklı onunki erken yürüdü suan 15 aylik sadece baba diyor benim bebegik 14 aylik henüz yürümüyor ama 10dan fazla kelime söylüyor ama bizim insanımız anlamıyor kendileri hic anne olmadi sanki ne hissetcegimizi anlamıyorlar sanırım
Mickeylina koalanin Gerçekten çok doğru söylüyorsun her bebeğin gelişimi bu yüzden farklı çok teşekkür ederim yorumun için. 🌸
Derinsart Mickeylina valla barındırmayın öyle insamları cevrenizde ben artık her olumsuz konusanı sildim 😂bazis emeklemeden yürücek bazısı belki aylarca emeklicek , bazısı hemen öğrencek bazısı biraz daha geç ama bu bişeyi ispatlamaz ki bebek hepsi hepsin karakteri öğrenme aşamaları farklı
Mickeylina Derinsart çok doğru söylüyorsun bebek onlar hiç birşeyleri aynı değil normalde konuşana cevabını veriyorum ama en yakının olduğunda hayatından çıkaramıyorsun. 🌸
Mickeylina RuveydaMH çok haklısın çokta doğru söylüyorsun ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim değerli yorumun için. 💜
Miniminikusum Mickeylina emeklemesi için daha zamanı var annesi o vaktimi saatini bekler merak etme ☺️ Benim 9.ayını doldurunca emekledi şimdi 13aylık daha yürümedi vardır bi zamanı diyorum
Visnelivotka Mickeylina Emeklemeden direk yürüyen bebekler gördüm çevremde tatlım illa emekleyecek diye bir şey yok. Canımı sıkma boşuna 🎈
Mickeylina Visnelivotka Doğru söylüyorsun emeklemeden yürüyen bebekler var takmamaya alışacağım Çok teşekkür ederim yorumun için. 🌸
Tugcesilam Mickeylina caninizi neden sıkiyorsunuz takiyorsunuz bnm kizim 8.5 aylik emekledi simdide 14 ayina girecek yurumuyor bekliyorum
Mickeylina Tugcesilam umarım en kısa sürede emekler, yürürler ben aslında hiç dert etmiyordum dün bir telefon konuşmasından sonra moralim bozuldu ama artık takmayacağım. 🌸
Mickeylina Kbse çok doğru söylüyorsun bebeklerin birşeyleri yapmaları için özellikle emeklemek, yürümek gibi kendilerini hazır hissetmeleri önemli çok teşekkür ederim güzel yorumun için. 💜
NilAsyaMom Mickeylina daha dün kaynana diyor Kİ , kızım 7 aylık oldu yeni. Daha oturamıyor kızın, bizim zamanımızda hemen çocuklar otururdu yok emeklerdi. Eşim hakkında diyor valla doğurdum millet 6-7 aylık sanatçı halbuki yeni doğmuştu 😤 ulan banane senin doğurduğundan ya valla çarpıcan ağzına bitane onu istiyor. Ben de dedim çok istiyorsan doğur anne bi tane daha bakalım nasıl oluyormuş dedim. Oh canıma değsin
Mickeylina Zeliff çok haklısın böyle bir şartlama zaten çok saçma takmamaya çalışacağım çok teşekkür ederim. 🌸🙂
Mickeylina manicurist Biliyorum her bebeğimin gelişimi farklı kilosu, boyu, diş çıkarması, emeklemesi, yürümesi zaten böyle konuştukları da cevaplarını veriyorum ama ister istemez üzülüyorum artık takmamaya çalışacağım.
manicurist Mickeylina ya hiç buraya sormana bile değmez kendini boşa üzüyorsun bebeğim yeni diş çıkartıyor 2 tane çevremdekiler hala diş cikartmadimi diye soruyorlar hayır diyorum her bebek gelişimi farklı doktorum normal diyor diyorum