Zeliff Mickeylina üzme kendini benim kızım 9 aylıkken emekledi hepsinin gelişimi farklı farklı şu ayda şunu yapacak diye şartla mayın😊
Mickeylina Zeliff çok haklısın böyle bir şartlama zaten çok saçma takmamaya çalışacağım çok teşekkür ederim. 🌸🙂
Mickeylina Gokce_mom herşeyin her bebek için zamanı var aslında umarım bizim içinde o günler yakın ( düşününce tırsmıyor değilim normalde çok hareketli bizimkide durmaz yerinde ) 🤭
manicurist Mickeylina 7 aylık bebek yere güçlü mü basarmış?? Hangi bebek yapmış onuu o sana akıl verenlere söyle mal mal konuşmasınlar benim kızımda 9 aylık geri geri emekliyor doktora sordum ilk geri emeklerler sonra ileri dedi popo üstünde gidiyor ve dişleri de hala çıkmadı ama kimseye saçma sapan yorum yapmasına izin vermiyorum çünkü her çocuk gelişimi farklı biraz sabır herşey hemen olmaz
Mickeylina manicurist Biliyorum her bebeğimin gelişimi farklı kilosu, boyu, diş çıkarması, emeklemesi, yürümesi zaten böyle konuştukları da cevaplarını veriyorum ama ister istemez üzülüyorum artık takmamaya çalışacağım.
Mickeylina kuzey-21 her bebek kendine özel tabiki her şey standart diye birşey yok bunu biliyorum her bebek 7. Ayda yürümüyor yada kilosu, boyu aynı değil ama gel bunu çevredeki geri kafalı insanlara söyle ama takmamaya alışıcam bunlar daha çok yapılacak biliyorum yok onun şu kadar dışı var vs. Gibi.
kuzey-21 Mickeylina işte bende ondan bahsediyorum boşverin yoksa canınızı sıkmaya başlayacaktır bu durum herşey zamanla oluyor. Benim oğlum ilerleme yapmıyordu canım nasıl sıkılıyordu nasıl emekleyecek bu falan diye yere koyduğum zaman oturduğu yerden gidiyor peşinde dönmekten canım çıktı 😂
Mickeylina Msr-tancredi Belkide direk yürüyecek bunu bilemeyiz ki bizim içinde öyle bazen güçlü bazen güçsüz basıyor oyun yapıyor diyim basmadığı zaman.
Mickeylina cicekbahcem umarım en kısa zamanda emeklediklerini, yürüdüklerini görürüz inşallah. 🥰 Daha çok geç olmadığını biliyorum ama çevreye kulak veriyorum o yüzdende üzülüyorum.
Mickeylina monalissa Bana kalırsa da herseyin zamanı var bizim yürütece daha bir kaç gündür biniyor ama gitmiyor onun içinde çaba önündeki oyuncaklarla oynuyor daha keşfedemedi sanırım birde çok sevmedi.
Mickeylina Aysin3838 çok doğru söylüyorsun herşeyin zamanı var her bebek kendine özel bu arada çok geçmiş olsun. 🌸
Zlm Mickeylina Şubat’ı atlatsin benimki sonra isterse koşsun 😄 ayaklı astronot mont aldım yururse dışardada yürümek ister hiç ugrasamam
Annis-ogul Mickeylina cnm vala bnm bebegim bir yaşına bir ay kala emekledi .15 sylikken yürüdü. Canını sıkma. Bnm bebrgim biraz toplu olduğu için doktor cok normal dedi
koalanin Mickeylina benim kızım geri emeklemeyi 8. Ayda ileri emeklemeyi 11 bucuk aylıkken yapmisti çevreden derlerde derler bosverin, benimde eltimin bizden bir ay buyuk bebegi var yok o yürüdü seninki niye yürümedi vs diyolar Her bebek farklı onunki erken yürüdü suan 15 aylik sadece baba diyor benim bebegik 14 aylik henüz yürümüyor ama 10dan fazla kelime söylüyor ama bizim insanımız anlamıyor kendileri hic anne olmadi sanki ne hissetcegimizi anlamıyorlar sanırım
Mickeylina koalanin Gerçekten çok doğru söylüyorsun her bebeğin gelişimi bu yüzden farklı çok teşekkür ederim yorumun için. 🌸
Derinsart Mickeylina valla barındırmayın öyle insamları cevrenizde ben artık her olumsuz konusanı sildim 😂bazis emeklemeden yürücek bazısı belki aylarca emeklicek , bazısı hemen öğrencek bazısı biraz daha geç ama bu bişeyi ispatlamaz ki bebek hepsi hepsin karakteri öğrenme aşamaları farklı
Mickeylina Derinsart çok doğru söylüyorsun bebek onlar hiç birşeyleri aynı değil normalde konuşana cevabını veriyorum ama en yakının olduğunda hayatından çıkaramıyorsun. 🌸
Mickeylina RuveydaMH çok haklısın çokta doğru söylüyorsun ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim değerli yorumun için. 💜