Deletedmom54544 pandemibebegi Mom5457 esrefiMahlukatAnasi paylaştığım videolara da bakabilirsiniz. Güzel tarifler var
Deletedmom54544 esrefiMahlukatAnasi peelingden sonra mutlaka bir de nemlendirici. O da doğal bir şey olabilir. Kullanılırsa çok faydalı olur 👍
esrefiMahlukatAnasi Deletedmom54544 elhamdülillah uyumuş sizinki, bizimkinin babası il dışından geldi, çok özlemiş. Bir türlü uyutamadık, oynamak istiyor hep 😇
esrefiMahlukatAnasi Deletedmom54544 hım ben hiç krem kullanmıyorum bilerek. Hemen sivilce ya da siyah nokta oluyor bende. 😬
Deletedmom54544 esrefiMahlukatAnasi iştee tam da bunun için doğal bir nemlendirici tarifi de var videoda onu da izlersin beğenirsen yapıp denersin 🤗
esrefiMahlukatAnasi Deletedmom54544 hadi inşallah o zaman 🥰 izleyince de deneyince de buraya yorum yazacağım inşallah. Teşekkür ediyorum ❤️😇
Deletedmom54544 esrefiMahlukatAnasi rica ederim bir faydam dokunursa ne mutlu bana💝 Ben de denediklerimi buraya yazıp bilgilendiririm😊
Deletedmom54544 Uzun bir süre her duştan sonra saç diplerinden başlayarak sirke dökerdim saçıma. Bir iki dk masaj yapıp biraz durulardım. Çok faydasını gördüm: ✅Kepeği önledi ✅Saçlarıma parlaklık verdi ✅Vee en güzeli saçımın rengini bir ton açtı✨
Deletedmom54544 Kızlar Şems Arslan ve Tuğçe Ay’ın YouTube kanalllarına bakabilirsiniz çok güzel bakımlar yapıyorlar 🌟
Deletedmom54544 esrefiMahlukatAnasi Evet oluyor biraz 😁 ben o kadar çok kullandım ki ki kokusu burnuma güzel gelmeye başlamıştı. Genelde eşimin nöbete gittiği zamanlar kullanırdım