Ucancivciv YusufaArden özel bölge ve koltuk altı kararmasına ve saç kırık ve yıpranmalarına önerebileceğiniz marka yada doğal maske var mıdır 😌🙏🏻
YusufaArden Ucancivciv salvex yada sinoz kullanabiliriz saç için de aleovera onerebilirim yada acı badem yağı
Deletedmom54544 esrefiMahlukatAnasi Evet oluyor biraz 😁 ben o kadar çok kullandım ki ki kokusu burnuma güzel gelmeye başlamıştı. Genelde eşimin nöbete gittiği zamanlar kullanırdım
ecemm-6161 Deletedmom54544 anlatayım denediklerim 😊 salatalıgı şekere bandırıp yüzüme göz altlarıma cok masaj yaptım patates kabuğunu kullandım zerdecal denemiştim sarılık bırakıyor ama yüz rengini acıyor
Deletedmom54544 ecemm-6161 Hm güzelmiş 😊 benim attığım videolara baktın mı onlar da güzel bakımlar yapıyor
ecemm-6161 Deletedmom54544 Evt canım baktım o kadının yaptığı tüm maskeleri biliyorum 😊 saol ama ben zaten yaşımdan cok genç duruyorum görsen inanmazsın 😂ailecek annem babam ablam da öyle 10 yaş nerdeyse küçük görünüyorum kimse inanmıyor
Deletedmom54544 ecemm-6161 AA ne güzel maşallah 😊 Öyleyse kimyasal hiçbir şey kullanmaman çok doğru olmuş cildine yazık olur yoksa
ecemm-6161 Deletedmom54544 😊😀 aynen bende bu yaşıma kadar kullanmadım genelde hep soğuk suyla yıkıyorum her zaman sopuk su cok faydalı yüzüne sabun kullanma cok cildini hep temiz tut her zaman