[silindi] Deletedmom54544 rica ederim ne demek ama düzenli yapın ben cok faydasını gördüm hem bu maskeyi yapınca yuzu nemlendirmeye gerek kalmıyor Hindistancevizi yağı yumuşak bir doku bırakıyor 15 20 dk durdurun yüzünüzde sonra güzelce ilik suyla yikayin
Deletedmom54544 Mom5457 kesinlikle düzenli ve bilinçli kullanıldı mı doğal ürünlerin daha etkili olduğuna inanıyorum. Kahve telvesi çok güzel oluyor ben de yapıyorum 😊
esrefiMahlukatAnasi Deletedmom54544 çok tatlısınız 🥰 haftada bir rutinim vardı oğlumdan önce. Şimdi vakit bulunca ev işi, yemek yapıyorum 🤦🏻♀️ burda durayım belki bir fırsatım olursa yaparım bir şeyler ☺️
Deletedmom54544 esrefiMahlukatAnasi çok teşekkür ederim 🥰 özellikle peeling duştan hemen sonra yapıldı mı daha iyi sonuç veriyor. Yüzümüz iyice yumuşamış oluyor. Tavsiyem peelingini hazırlayıp banyoya götürmek. Duş aldığın gibi hemen yaparsın. Pek zamanını almamış olur
Deletedmom54544 pandemibebegi Mom5457 esrefiMahlukatAnasi paylaştığım videolara da bakabilirsiniz. Güzel tarifler var
esrefiMahlukatAnasi [silindi] yaa bu benim için altın değerinde bir bilgi 😍 ss aldım hemen, teşekkür ederim ❤️
esrefiMahlukatAnasi [silindi] vallahi bildiğim tarif yok, beyaz kil maskesi yapıp, gül suyu ile silerdim yüzümü. Bir de karma cilt tipi olduğu için yüz yıkama jeli kullanıyordum. Tarifim yok ama tariflerinize talibim 😇