Yenibirsayfa Mommysharkdoodoodoodoo durust olunca inatlasıyo napalım bu konuda bile gereksiz yorum yapan çıkmış gülüyorum onlara
AlyaEce Mommysharkdoodoodoodoo Evin internetini kapatıyorum internet süresi doldu diyorum kendiliğinden kapanıyor zamanı dolunca zannediyor garibim😂🥺
Saripapatyammm ikikoalaanasi Fazlasiyla 😁 ille televizyonda degil cok izlemiyorda. Sokakta ,evde ,bende ,komsuda 😁 ne gorse istiyor
ikikoalaanasi Saripapatyammm bizimkinin de 29 ay bitiyor 😊 yaşıtlar neredeyse maşallah akıllı kuzularımıza 🥰
3MelekAnnesi3 Mommysharkdoodoodoodoo Babası balkona sigaraya cıkıyo benim oglan da kapının önünde aglıyo ac diye bende aaa baba işe gitmiş oglum gelir birazdan diyorum anlıyor susuyo 😂😂
3MelekAnnesi3 ikikoalaanasi napıyım yaaa adama kızsam tartıscaz Bi sigarada içemiyorum der bebeye laf anlatılmaz en iyisi diyom yalan 😂
Mom5457 Mommysharkdoodoodoodoo 11 aylık çok anlamıyor yalandan söylemiyorum da ama bazen “aaa son kaşık annem hadi bu son” ve “sen yatınca ben de yatcam bak” diyorum anca bu 😂 o da bakıyor ööyle 😂
ikikoalaanasi 3MelekAnnesi3 ay biz annelerde ne yaratıcı yalanlar söylüyoruz ya yorumların hepsi bi alem 😁
Tunaminannesi Mommysharkdoodoodoodoo benim bebegm daha anliyor ama ust katimda komsun 4 yasnda filan oglu var cok yaramazlik yapinca ariyorum cok ses yapiyosun bebek agliyo korkuyo diyorum, bazen abi(eşim) evde sana kiziyo diyorum 🤭
Canlarim41 Mommysharkdoodoodoodoo çok şükür hiç gerek duymadik çünkü bizi örnek alıyor o yuzden konusmalarimiza davranislarimiza dikkat ediyoruz
Demirac19 Mommysharkdoodoodoodoo 😂😂 ay çok söylüyorum ben affet yavrum: sana şeker alamam paramız yok, şimdi dışarı çıkamayız babanı beklicez, ben bunu yapamam baban gelince yapsın 😅
Mommysharkdoodoodoodoo Demirac19 😁 bizde bir kumbara var açmamızı isteyip duruyor ben açamadım baba açamadı güya 🤣 şimdi dedesini bekliyoruz gelince matkapla açabilirmiş umarım açamaz 🤪
Danerys Mommysharkdoodoodoodoo ben yalan söylemiyorum. İlerde güveni sarsılmasın diye. Tabi her annenin kendi tercihi.