CekirdeksizLimon 19 aylık şuan ayağımda, salliyorum 🤦 Ben ilk başlarda kaç ay sallanmak isticekki diye başlamıştım. Daha ne kadar sürer bilemiyorum, bıraktırma ya girisicek sabrimda yok.
denizz06 Mom4565 ilk başta kendi kendine uyuyan bi bebeğim vardı. Buralara kendi geldi desek yeridir. Çünkü uyku için ağlarken her yolu denedim uyutmak için. Son çare sallıcam dedim eşime hiç unutmuyorum. Gene hep son çare olarak kullanıyordumki baktım bebeğim yıprancak salladım. Lütfen sizde aklınıza geldiği gibi konuşmayın. Her çocuk bir değildir. Bugün sallanır yarın sallanmak istemez. Hastalanır huy değişir vs vs. Doktorlar zaten genel birşey önerirler. Sallamayın der geçerler. Dile kolay ama biz değil ✋
Tbaltn Mom4565 ya sanane kardeşim ben kalıyorum uykusuz en sonunda bana sanane dedirttin ya . sen rahatsın diye herkes rahat olamaaz ya birazcık empati yap yurtdısında analığı öğretmişlerde insanlığımı öğretememişler sana. Bu kadar da olmaz ki . Biraz empati yapmak bu kadar mı zor ? Diyelim ki ben bı 23 ay daha böyle olcam cok mu hosunuza gitti hayret edilecek bişey. Bravo mükemmel anne . Annelikte bırıncısınız ama insanlıkta sınıfta kaldınızz.
Mom4565 Tbaltn o zaman post açıp sormiycaksin hanım efendi. Benim neden hoşuma gitsin sizin uykusuz kalmaniz.? Söz fikir istemisiniz bende yazdım . Uyularsin uygulazsin o senin sorurunun.
denizz06 MrymC__ valla kendi kendine uyuyan bi bebek yapmıştım 1 aya kadar. İçerde hamağı var. Hafif sallardım arkamı dönerdim uyurdu. Gecede öyle biberon verirdim uyurdu. Ama artık öyle olmuyor. Bende sallama taraftarı değildim. Ama mecbur kalınca bırakamam çocuğumu morarırcasına. Hiçbişeyim yoksa bile vicdanım var. Kendi kendine dalmasını gene bekledim. Ama boğazının acıdığını anladığım an salladım. Ha öyle hunharca sallamak değil. Salla bırak yaptım 2 dkda uyudu. Hanımefendi diyorki bırakın uyusun ağlar ağlar susar. Susmadı. Tescilledi. Şuan uyuyor ama hala iç çekiyor. Öyle ağladı yani çocuk. Anlatabildim mi ?
MrymC__ denizz06 Hayir arkadasin anlatigi o degil aglasada sallamicaksiniz. Ben nasil yaptigimi anlatim yataga koydum nini söyledim ve odadan ciktim ama 2 dkda bir gidip teselli etim sarki söyledim masal anlatirdim. 3-4 gün sonra sallamayi unutuk cok sükür. Hala kendi basina uyumaz ilaki beni yaninda ister yaninda piş pişlarim yada yaninda uzanirim bazende uykusu geldimi kucagimda nini söylerim bana sarilip uyuya kalir. Ben cok caresesizdim her yöntemi denedim hic bir sonuc alamadim. Birde benim kizim sadece pusette sallanmak isterdi ve bir yerde olum pusett yoksa uykusu gelmesine rahmen asla uyumazdi. Salla dur yönteminide denedim sonuc alamadim ben. Suan cok sükür artik sallanmiyoruz böylelikle uyku düzenimiz oluşdu. artik uykusuz kalmiyorum ☺️ ve kizimda rahaat rahat uyuyor 🥰
Tbaltn Mom4565 ben öneri almak icin post açtım hanımefendi anneliğimi sorgulatmak icin değil. Her istediğinizi söyleyip post acmayın o zaman diyemezsiniz kusura bakmayın. Siz başkasına yazın bana yazmayın sizinle anneliğimiz aynı kulvarda değil anlaşılan o ki.
Mom4565 Tbaltn Uykusuzluk kafa yapmış galiba. Ben sizin anneliginizi sorgulamadım. Size yazdım mi ne biçim Annesin vs diye bı kelime kuandim mı hayır. Vallah bana göre birşey yok uykusuz kalan sizsiniz ben sizin için söyledim ama siz saldırmayı seçtiniz.
Tbaltn Mom4565 vallah siz haklısınız bu saatte işim gücüm kalmadı size saldırıcam dimi onca insan arasından bula bula sizi buldum maşallah ne akıl ne zeka 👏
Klp Tbaltn 4 yas oldu hala sallanmak istiyor zorla bir kqc gundur babasina postaliyorum o uyutuyor artik ayaklarim sallayamiyordum ayakalrim yoktu okadar yordu beni ki eger o geldikce sallamaya hayir buyudun artik ayaklarim agiryo sarılıp uyuycaz diyip o sekilde zorlada olsa uyutun isiklari kapatin sessiz ortam olsun ilk zman iki saat sürüyor uykuya dalmasi ama zamnla azalacaktir süre
Tbaltn Klp 4 yaşı görünce inanın gözlerim bı açıldı 😥 Allah yardımcınız olsun gerçekten. Anlıyorum sizi cok zor . Gündüz sallanmıyor emiyor yatırıyorum hemen uyuyor ama gece böyle olmuyor malesef insallah düzelir umuduyla sabır çekiyorum☹️
Mom4565 denizz06 Ben olması gerekeni söyledim. Sallayarak uyutmayi nasıl biraktirlir sallamadan demi? Ben bunu yazdım fakat konu çok başka yerlere gitti çünkü işlerine gelmedi .
Emir123ali denizz06 benim oğlum gerçekten hastalandı ateş dolayı uyuklar haldeydi kendi kendine uyumaya başladı sallanmadan yani rabbim evlatlarımıza sağlık versin Mom4565 Sizinkinede arkadaşım ben sallamaya razıyım ben kimseyi kırmaktan üzmekten yana değilim ama herşey sizin dediğiniz gibi kolay olmayabiliryor ✋
Tbaltn Mom4565 pardon da işimize neden gelmesin kafanız kıyak galiba sizin başka acıklaması yok bu yazdıklarınızın. O kadar insan aynı dertten muzdarip hepsi yorgun bide sizin ay yurtdısında böyle şöyle yanlışsınız böyle yapılmaz bırakın ağlasıj ben öyle yaptım sizde yapın diye dediğinize aaa ne kadar haklı mi dememizi beklediniz ? Hayret edilecek bısey o kadwr insan yorum yapıyor bıtek sana takıldı millet neden acaba ?
Mom4565 Emir123ali Ya Allah aşkına ergen ergen yorum yapmayın. Ben doruyum herkes yanlış diye birşey mi yazdım ben. Burda bir konu tartışılıyorsa herkes fikrini yazıyor. Kimse kimseyi yargılanıyor ki.
Mom4565 Tbaltn Doğru olduğu için olabilir mi? Bakın hala ısrarla konuyu istediğiniz yere çekiyorsunuz. Sallamaya Alışmış bir bebeği nasıl uyutursunuz.? Sallamayarak demi? Hayır bunda kötü yorum ne var ben bunu anlamadım.
Tbaltn Mom4565 bu kadar insan doğruya karşı yani öyle mi ? Herkes ister ağlasın ağlasın sussun da uyusun diye kim istemez rahatça uyumak . Sizin üslupta bır sorun var o yüzden insanlar size yazdı oturupta düşünün. Ben buraya insanlardan akıl almaya geldim benim gibi olanlar vardır belki geçmiştir moral olur diye yazdım. Oda size denk geldi şans işte.