Mom4565 Tbaltn 7 saat aralıksız ağlardı benim bebeğim sancidan kolik. Sallasaydim sallardım bende demi? Agliyo uyumuyo diye. Şimdi 7 aylık bebeğim akşam 7 de uyur sabah 7 de uyanır .Binadakiler umrumda olmaz benim çocuğum herkes saygı duymalı. Ağlamayı neden bu kadar büyütüyorsunuz? Çocuk Agliycak. İlk başta sallamazsaniz çocuk alismaz . Kusura bakmayın
Tbaltn Mom4565 nasıl yani bebeğiniz 7 saat aralıksız ağladı ve siz öylece baktınız sustu öyle mi ? Doğru olan buysa bide ben deniyim bakalım ne kadar sürücek bu cebelleşme. Binadaki insanlar tabıkı cocugumdan önemli değil ama gecenin bir vakti de çocugu ağlatmak huyum değil sizde kusura bakmayın.
Emir123ali Mom4565 kolik bebekler ya kucakta ya aykta vs zaten gzı çıkarmasının en güzel yöntemi budur gazlı olan bebek nasıl ağlasın diye tepkisiz kalınır bebek zaten sancıdan morarıyor benimde kimse umrumda olmaz önemli olan bebeğim olduğu için zaten ağlamasın diye çabalıyoruz yoksa kolaylık dediğiniz ayakta sallamakmı yok değil sizinki kolaylık olmuş ağlasın uyusun
MelekAnnesii Mom4565 7 saat araliksiz agladi ve sizde ağlattınız mi helal olsun valla ne denir bilemedim çocuk uyumayı öğrenmiyor öyle çaresizliği öğreniyor ağlasa da annesinin gelmeyeceğini biliyor ben yapamam yaptığınızı
Efe_celen Mom4565 Allah’a bravo gerçekten böyle annelere hep imrenmişimdir🌸 peki bebek 7 saat ağlarken siz ne yapıyordunuz vallaha bende merak ettiğimden soruyorum belki bende uygularım ama ben yapmam galiba
BirAlparslanAnnesi Tbaltn kesinlikle daha sakin olduğu bir zaman deneyin mutlaka inatlaşmadan ağlatmadan.. bıraktırma sürecinde ben saatlerce günlerce ağladım ama bebeğimi ağlatmadım tabi pes edip bırakmadımmda sizde yapabilirsiniz gücünüZe inanın..gerçekten sallamamak büyük konfor
Mom4565 Tbaltn tabiki bırakmadım aglasin diye kucağımda sakinlestirdim. Gece ağlatmak huyunuz değilse daha çok uykusuz kalırsınız.
Tbaltn Mom4565 size heralde çocuğunuz acımış bakmış ki ben ağlıyorum beni takan yok demiş artık uyuyor. 1 saniye yerinde oturmayan bir çocuk sürekli bir hareket halinde bende yorgun olabiliyorum ayrıca buraya öneri almaya geldim eleştirilmeye değil. Anneliğimi sorgulatmayacağım size . Sizde yurt dışında mukemmel bir hayat yaşayın ne diyim ne şanslısınız .
Mom4565 Tbaltn Ben senin Anneligini sorgulamadım. Bu benim haddim değil. sen sormuşsun bende cvp verdim . Ama sen böyle düşünmeye devam edersen bı 23 ay daha 3 saatlik uykuyla kalırsın .
Mom4565 BirAlparslanAnnesi ağlayarak çocuk egitin demiyorum ki ben. Her Anne saklamıyor emin olun . Sallamak İlk başta kolay geliyor sonra dan da böyle eziyet oluyor işte .
denizz06 Mom4565 gecenin 4’ünde neyin rahatlığı hanımefendi. Çocuğu uyutup dışarımı çıkcamda 😂😂😂 bu saat olmuş uyumamış bebeğim. Zombiye dönmüşüm günlerdir. Napcam sallamayıp. Ben onu biraz sallamasam o zaten sallandırıyor beni
Tbaltn Mom4565 ya sanane kardeşim ben kalıyorum uykusuz en sonunda bana sanane dedirttin ya . sen rahatsın diye herkes rahat olamaaz ya birazcık empati yap yurtdısında analığı öğretmişlerde insanlığımı öğretememişler sana. Bu kadar da olmaz ki . Biraz empati yapmak bu kadar mı zor ? Diyelim ki ben bı 23 ay daha böyle olcam cok mu hosunuza gitti hayret edilecek bişey. Bravo mükemmel anne . Annelikte bırıncısınız ama insanlıkta sınıfta kaldınızz.
Alya3361 Mom4565 çok haklısın aslında ben senin demek istediğini anladım. Nasıl alışırsa öyle gider bebeğin düzeni sallamaya alıştırmamak gerekiyordu şu konuda da haklısınız mesela ağlıyor mu sallamak yerine sakinleştirmeli dayanmalı yani en azından sallamayı bıraktırmayı denemeli sabırla gerçekten çocuk yetiştirmek çok büyük sabır istiyor. Benimde kayınvalidemin eline geçtiği anda sallamaya çalışıyor kızımı direk alıyorum elinden kızım öyle uyumaya alışkın değil diyorum ve götürüyorum
CekirdeksizLimon 19 aylık şuan ayağımda, salliyorum 🤦 Ben ilk başlarda kaç ay sallanmak isticekki diye başlamıştım. Daha ne kadar sürer bilemiyorum, bıraktırma ya girisicek sabrimda yok.
denizz06 Mom4565 ilk başta kendi kendine uyuyan bi bebeğim vardı. Buralara kendi geldi desek yeridir. Çünkü uyku için ağlarken her yolu denedim uyutmak için. Son çare sallıcam dedim eşime hiç unutmuyorum. Gene hep son çare olarak kullanıyordumki baktım bebeğim yıprancak salladım. Lütfen sizde aklınıza geldiği gibi konuşmayın. Her çocuk bir değildir. Bugün sallanır yarın sallanmak istemez. Hastalanır huy değişir vs vs. Doktorlar zaten genel birşey önerirler. Sallamayın der geçerler. Dile kolay ama biz değil ✋
Mom4565 Tbaltn o zaman post açıp sormiycaksin hanım efendi. Benim neden hoşuma gitsin sizin uykusuz kalmaniz.? Söz fikir istemisiniz bende yazdım . Uyularsin uygulazsin o senin sorurunun.
denizz06 MrymC__ valla kendi kendine uyuyan bi bebek yapmıştım 1 aya kadar. İçerde hamağı var. Hafif sallardım arkamı dönerdim uyurdu. Gecede öyle biberon verirdim uyurdu. Ama artık öyle olmuyor. Bende sallama taraftarı değildim. Ama mecbur kalınca bırakamam çocuğumu morarırcasına. Hiçbişeyim yoksa bile vicdanım var. Kendi kendine dalmasını gene bekledim. Ama boğazının acıdığını anladığım an salladım. Ha öyle hunharca sallamak değil. Salla bırak yaptım 2 dkda uyudu. Hanımefendi diyorki bırakın uyusun ağlar ağlar susar. Susmadı. Tescilledi. Şuan uyuyor ama hala iç çekiyor. Öyle ağladı yani çocuk. Anlatabildim mi ?
MrymC__ denizz06 Hayir arkadasin anlatigi o degil aglasada sallamicaksiniz. Ben nasil yaptigimi anlatim yataga koydum nini söyledim ve odadan ciktim ama 2 dkda bir gidip teselli etim sarki söyledim masal anlatirdim. 3-4 gün sonra sallamayi unutuk cok sükür. Hala kendi basina uyumaz ilaki beni yaninda ister yaninda piş pişlarim yada yaninda uzanirim bazende uykusu geldimi kucagimda nini söylerim bana sarilip uyuya kalir. Ben cok caresesizdim her yöntemi denedim hic bir sonuc alamadim. Birde benim kizim sadece pusette sallanmak isterdi ve bir yerde olum pusett yoksa uykusu gelmesine rahmen asla uyumazdi. Salla dur yönteminide denedim sonuc alamadim ben. Suan cok sükür artik sallanmiyoruz böylelikle uyku düzenimiz oluşdu. artik uykusuz kalmiyorum ☺️ ve kizimda rahaat rahat uyuyor 🥰
Tbaltn Mom4565 ben öneri almak icin post açtım hanımefendi anneliğimi sorgulatmak icin değil. Her istediğinizi söyleyip post acmayın o zaman diyemezsiniz kusura bakmayın. Siz başkasına yazın bana yazmayın sizinle anneliğimiz aynı kulvarda değil anlaşılan o ki.
Mom4565 Tbaltn Uykusuzluk kafa yapmış galiba. Ben sizin anneliginizi sorgulamadım. Size yazdım mi ne biçim Annesin vs diye bı kelime kuandim mı hayır. Vallah bana göre birşey yok uykusuz kalan sizsiniz ben sizin için söyledim ama siz saldırmayı seçtiniz.
Tbaltn Mom4565 vallah siz haklısınız bu saatte işim gücüm kalmadı size saldırıcam dimi onca insan arasından bula bula sizi buldum maşallah ne akıl ne zeka 👏