eminemre99 yerlersenietipuf canım benim ya maşallah sana Allah’ım hayırlısını versin inşallah benim de kızım var 17 aylık bizde ikinciui düşünüyoruz bakalim kan verdiniz mi canım
yerlersenietipuf eminemre99 Evet sabah erken gidip rica ettim kan ve idrar aldılar. Dakka başı e nabiza girip bakıyorum daha sonuç çıkmadı 😂
eminemre99 Keremim27 maşallah sana canım Allah’ım hayırlısino versin inşallah bizde iminciui düşünüyoruz bakalım Allah’ım ne zan kısmet eder kan verdin mi canım bizde korunmayı bıraktım bakalm
Keremim27 eminemre99 amin canım hayırlısı olsun inşallah sizin içinde sabah gidip kan verdim ama yarın çıkacak sonuçlar ya
eminemre99 Keremim27 amin canım benim amin . Geç çıkıyor Muş olsun baklaim söz bol bol dua edin bol bol dua edelim insallah hayırlı ise olsun
eminemre99 Keremim27 Yarın omsallah hayırlı hayırlı haberleri alırsın canım benim ne zandan beri düşünüyorsunuz canım ikinci bir bebeği
Keremim27 eminemre99 canım aslında biz oğlum biraz daha büyüsün diyorduk ama hayırlısı bu zamanaymış kazara oldu yani ama olursada çok sevinirim yani 😊
yerlersenietipuf Blackcloud Yapma ya 🤦 bende sürekli kontrol ediyordum mecbur gitmem gerek yarın sağlık ocağına o zaman
Blackcloud yerlersenietipuf Rica ederim çünkü bende çok beklemiştim ama meğer artık e nabıza düşmüyormuş nedense.
yerlersenietipuf Keremim27 Ogleden sonra 3 gibi gidicez. Sende lütfen sonuç alınca yaz buraya. Çocuklarımız aynı ayda arkadaş olalım 🥰🥰