sunflower Rikaa gece yatırırken çok az bı verdim ama bugün gidince antibiyotik yazar diye düşünüyorum yine bir muayene ettireceğim çok sağolun dediğiniz için ☺️
BuseCan sunflower prospan kullanın öksürüğünü bir günde kesti. Bende içtim beni de kesti. Ben çok memnun kaldım bitkisel bir şurup .
BugsBunnyy sunflower yok orda bebeklere alinmiyor hatta 5 6 yasina kdr alinmiyor zaten orasi dogru teshiste koyamiyor acikcasi
sunflower BugsBunnyy Evet ama doktorumuz iyi baya o yüzden bir muayene ettireceğim hastaneye yonlendirirse hastaneye gideceğiz
Lina_3520 sunflower ben daha önce kızıma vermiştim eczacı tavsiyesi ile doktor kızmıştı 7 yaş altına önermiyorum peditus diye ben genelde iburamin zero veriyorum gayet iyi geliyor aklınız da bulunsun🌸
Filiz4545 sunflower Antibiyotik kullanmazsanız balgam kurumaz devam eder yani sonrsda bronşite çevrilir
Eslemsura sunflower benim kızımda 14 aylik ben 8 aylıktan beri evde bulunduruyorm çok güzel kullanabilirsin
AyseAlyamm sunflower iburamin zero kullanıyorum canım ben kızıma öksürük için de prospan veya bisolnatur