sunflower BugsBunnyy herşey e antibiyotik veriyorlar ya bence o yüzden bu kadar sık hastalar oldu diye düşünüyorum bağışıklığı falan kalmadı vücudunda kuzumun o yüzden götürsem gene antibiyotik
Balkes sunflower bence en azından sağlık ocağına götürün ust solunum yolu mu yoksa alt solunum yolu sikintisi mi var ona göre dr onayı alın. Kizim da da öksürük nezle vardi bizim de etki etmedi alt solunum yolu enfeksiyonu olmuş.
Berilinannesi_ sunflower Peditus bende kullandım ve eczacı 1 yaşında 1 çay kaşığından fazla verme dedi ve öyle yaptım. Ama soğuk algınlığına iyi geliyor öksürüğü geçireceğini sanmıyorum. Kızım da şu an öksürük var doktorumuz Zaditen ve Prospan verdi gerçekten fayda etti. Bitkisel şurup zaten isterseniz deneyebilirsiniz. Beni kızım da 1 hafta sonra 16 aylık olucak
Rikaa sunflower cigerlerine iner antibiyotiksiz enfeksiyon. Sonra zaturre bronsit postlari okuyoruz. Vermeyin peditus falan, bu ilaclar havale riskini arttirir, 14 aylik cocuga cok cok cok zor durumda kalmadikca verilmez. 4 yas ustu icin kullanimi uygun.
Berilinannesi_ Rikaa Uzun süreli ve fazla ölçek önerilmiyor gerçekten. Ama doktora da sorduğum halde 1 çay kaşığıyla bir hafta kullanabilirsin demişti. Ama ben burun akıntısı durunca 1 haftayı tamamlamadım.
sunflower Rikaa gece yatırırken çok az bı verdim ama bugün gidince antibiyotik yazar diye düşünüyorum yine bir muayene ettireceğim çok sağolun dediğiniz için ☺️
Angel_45 sunflower kuru öksürükte yani ilk başlarken faydasını görmüştüm ben balgamlida işe yaramadı siz yine iyice araştırın doktora danışın
Angel_45 sunflower bu arada zaditen dediğimde grip nezle içinmiş şimdi baktimda yanlış olmasın diye 🙄
BugsBunnyy sunflower yok orda bebeklere alinmiyor hatta 5 6 yasina kdr alinmiyor zaten orasi dogru teshiste koyamiyor acikcasi
BuseCan sunflower prospan kullanın öksürüğünü bir günde kesti. Bende içtim beni de kesti. Ben çok memnun kaldım bitkisel bir şurup .
sunflower BugsBunnyy Evet ama doktorumuz iyi baya o yüzden bir muayene ettireceğim hastaneye yonlendirirse hastaneye gideceğiz