Symtpakyldz Gryffindor Kesinlikle öyle bunları gördükçe, okudukça başkaları adına utanıyor insan hayret ediyor nasıl yani, nasıl göremezsiniz bazı şeyleri diye.
Gryffindor Symtpakyldz Ben bu tarz teori üreten insanları bu programlardan daha korkunç buluyorum. Etrafa sürekli bir korku empoze ediyorlar. Her işaretin her melodinin altından bir şey arıyorlar. Bence daha ürkütücü böyle yaşanmaz
Asel0309m sarmaliklahana bana eğlenceli geldi ama bunada ceza verirlerse yuh. Camdaki kız dizisinde herkes kızın gerdeğe girmesini bekliyordu sorun olmadı bu mu sorun😂
sarmaliklahana Asel0309m o normal artık canım maaaaile oturum birilerinin gerdeğe girmeismi hamile kalmasını cocuk düşürmesin izlemeye alıştık 🤭🤦 saçma sapan gerçekten dizilerde herşey ortada önceden öpüşen çift olunca kanal değişirdi şimdi ne yapıcaz her kanal her dizi film aynı 🙄
Honki_Ponki Danerys Tweetır da takip ediyorum eda eceyi sarkı başlayınca Tweeit atıyor hemen bilin bakalım diye yorum lar harika valla hiç aklıma gelmeyen isimler çıkıyor ordanda hee
Busraaa333 sarmaliklahana ayyy canım Resmen berbattı bence hatta eşimle konuşurken dedik ki biraz acundan format konusunda ders alsalardı keske 😀 çok basit salakça ve sıkıcı buldum.
Danerys Honki_Ponki ya biz izliyorduk bugün bebiş uyandı onla ilgilendik falan derken geçti gitti program. Benim hoşuma gitti aslında değişik bir format olmuş hep aynı şeyler sıkıyor artık
birbeyazoglanbirkarakiz Ben programa bayıldım ama sunucusu ve jüriler başka olsaydı belki çok daha müthiş bir program olabilirdi fakat yine de gayet güzel format, değişik yani eğlendim izlerken.
Honki_Ponki Danerys formatı evet güzel ama bu maske olayı sacma geldi sadecce kaybeden çıkartıyor ya hani orası merak uyandıryor sadece hani hepsi acsa daha güzel olur sanki gibime geliyor yorum yapıp da bilemediklerç olunca gşdiyolar ona sinir oluyorum işin yoksa sinir olmada dur 🤣🤣🤣
sarmaliklahana Danerys evet evet bende değişik olması yüzünden begendım hemde eğlence programı artık hiç yok ya her kanal dizi resmen aynı konular farklı oyuncular cok sıkıyor 😒🤢
Anonim11 Rtük başka şeyleri engellemez zaten bunlara bakar yazmışlar ya. Bu programda sizi rahatsız eden hiç mi bir şey yok cidden? Öyle dizilerde silah kullanmayla kıyas bile edilemez. Farkına bile varmadığımız zararlardan bahsediliyor. Kesinlikle kaldırılmalı hiç masum değil.
nurandncr Kore yapımı normalde. Birkaç sene önce vardı hals var mı bilmiyorum ama baya iyi bir programdı.
sarmaliklahana Deletedmom27337 kız ben hiç tahmin edemiyorum sinir oldum merak e dıyorum zaten o merak benı izletiyor 🤭😄
Honki_Ponki sarmaliklahana İyide bence kimse sevmez bence merakımızı şovun sonunda gidersinler daha da güzel leşir o yarısma da neyse gevur oyunu zaten gavurların yapacagı işten de bu iş çıktı biz gene merk etdicuk 😁
sarmaliklahana asiltonunmommysi evet sadece hazar elendiği için maskeyi cıkardı. Elenen kişi sadece maske cıkartıyor diğerleri devam ediyor. Melis sezen 2. Bölüm gelıyor sanırım onu bend e almadım. Jüri ve sunucu biraz daha aktif olmalı kesinlikle 👏