sarmaliklahana Ben insanlara, çocuklara zarar verecek, kötüye teşvik edecek birşey göremedim açıkçası. Şikayetler olduğunu okudum Twitter’da çocuklar maskelerden korkmuş, satanizm propagandalığı yapılıyormuş vs diye. RTÜK ilk önce ilgilenmesi gereken dizilere, gündüz kuşağı programlarına bakmalı. Tv’de normalleştirilen şiddet, öpüşme, tecavüz, çarpık ilişkiler, eziyet, kelle uçurma gibi eylemler varken amacı EĞLENCE olan bir programın batması komik. Ayrıca bunları çocuklar şöyle korktu böyle etkilendi diye şikayet eden anne babaları daha da komik çünkü kendileri oyuncak dükkanına götürüp silah, maske alırlar niyeyse çocuk korkmaz, ben tv tablet izletmeyeceğim/izletmiyorum diyorlar al o zaman kumandayı ve değiştir, Squid gamedeki maskelere benzetmişlerde pagan ritüelleri sergileniyormuş ondan korkmuşlar senin çocuğunun zaten Squid game izlememesi gerekiyor ve sen izletmişsin bunu söylüyorsun çocuk benzetti diye. Bir çocuğun p*rnonun ne olduğunuda bilmemesi gerekiyor ne yazık ki bu oran ilkokula kadar indi. Çocukları tüm bunları edinirken ve bilirken asla gözleri görmedi, kulakları duymadı. Şimdi 1-2 ay yayında kalabilecek bir eğlence programı onları korkutmaz ve ahlaklarını bozmaz korkmasınlar bence. Şikayet etmeleri ve dikkat etmeleri gereken çok çok daha önemli konular var.