sarmaliklahana Kızlaaaar izleyen var mı nasıl sizce 😄 Biraz saçma ama ben cok eğlendim tahmin etme falan oluyor ya hoşuma gitti. Ama RTÜK inceleme kararı çıkarmış bir çok kişi kıyafetleri ve programı saçma bulmuş 🤭
Kadifemsii sarmaliklahana bende bi izliyim dedim ve sıkıldım 😀😀 belki sunucu ve jüri farklı olsaydı daha keyifli olabilirdi
Gryffindor sarmaliklahana rtük içinde saçma sapan çarpık ilişkiler olan dizilere baksa keşke. İzlemedim ama canlı canlı görünüyordu sabah bir ara bakacağım 😄
Missskokulum sarmaliklahana Cunku Tv’de olan geride herşey çok mantıklı ya sanki.. bana çok değişik bı format geldi hele gozcuden ümit karanın cikmasi ❤️ bayılıyorum adama
Ftmvrs13 sarmaliklahana Belli eğlenmek için yapılmış bir proğram bende eğlendim izlerken dans müzik görsel şölen hepsi var bence bi de korktuk diyen bi kesim var 🤦♀️Şiddetli silahlı kesmeli dizilerden filmlerden korkmayanlar iki tane kostümden korkmuş ne saçma 🤷♀️
sarmaliklahana Kadifemsii jüri sönük evet o konus anlarda bende sıkıldım murat Yıldırım da pek sunamadı gibi 🥴
sarmaliklahana Gryffindor kesinlikle öyle ben özlemişim böyle eğlence programlarını heryer aynı dizi konuları hergün her kanal 🤮
sarmaliklahana Ftmvrs13 kostğmden korkanlar evet bana da mantıksız geldi ne saçma 🙄 3.5 aylık kızım bile izledi ördek yavuz kuşu çıkınca 😄
Gryffindor sarmaliklahana Eskiden ne güzel programlar olurdu şimdi TV çöp. Yeni gelinlere kaynanalara kaldı meydan 😄
milenka sarmaliklahana Açıkçası hiç begenmedim. Zaten kimin kim olduğuda belli değil tahmin etmekte kolay değil. Saçma sapan programlara yenisi eklenmis.
Annis-ogul sarmaliklahana RTÜK kadına şiddet tecavüz töre dizilerine bi bok demez ama eglence programlarını inceler tabi .
milenka Annis-ogul o konuda da haklısınız ama Instagram’da saitercan var farklı bir. Bakış açısıyla yorumlamış bu programı. O sebepler dahilinde incelenmeye alınmış olabilir
sarmaliklahana Gryffindor Ayyy deme izleyecek bişey bulamıyorum açıyorum boş tantana dinliyorum kanal kanal 🤦
sarmaliklahana Kadifemsii Eda eceyi severim de olmamış daha komik birileri gelmeliydi agzı laf yapan birileri