Deletedmom4444 İlk dogum harici yanında hep esim kaldı. 3 ve 4. doğum erken oldu onun sayesinde ayakta kaldım.Sancım varken güldürmeyu basardi beni. dogumda ameliyattan cikinca anne die agladigim da kaynanamin annem ben buradayim die opmesini unutmam.Ayni kadinin 3.ndogumda bebegim kuvezdeyken getirdigi havluyu dolaba kaldirdim die trip atmasini hic unutamam. Bide 4.dogumda arkadasim @Nderin cicek gondermis isim yazmiyor.Esim gitti aldi not yok krem hirkali bi kadin notu aldi demisler bende krem hirka vardi.🤓Durup durup sana kim cicek gonderdi ,kimdi o beynimi yedi.Ben de diyorum bana kim cicek gondersin heralde kendi gonderdi saka yapıyor sandim.Hemsire gelip nasilsiniz dedigin de nasil olalim birileri cicek gondermis cok mutlu dedi hahahahahah.Hala cok guluyorum.Tekrardan tesekkur ederim arkadasim .Karisiklik olsa da cok mutlu olmustum ilk defa dogumum da birisi hatirlamisti beni 💜💜
Nderin Deletedmom4444 5. Olsa yine yollarim ama isim konusunda ciceksepetine çok mesaj yazardım iyi ki vardım canım💜💜
Ndrg-12 Zhnce sancıdan elini sıkarken kangren ettiğimi 😁😁😁❤️ Ve doğum sonrası sabırla yaptığı pansumanları ❤️
UraSsmom Zhnce Doğum yaptığım gün ağrım var biraz dediğimde benim de başım ağrıyo Yaa ıuuu hemde nasıl ağrıyı eve gidip yatsam mı demesini olabilir 😂😂
Dilekleklek Zhnce ameliyathanenin kapisinda beklemis bebek gelince onu odaya cikarmis tekrar asagi inene Kadar beni yukari cikarmislar asagida herkese sormus herkes burda yok oyle biri deyince öldüm sanıp aglamasini unutamiyorum 😁
NazliHilal Alyosun_annesi7 benim de ikinci doğumda evde çay içerken suyum geldi, eşime suyum geldi dedim, o da bekle aşkım son 6 dakika dedi 😂😂 Beşiktaş’ın maçı vardı 😂
Laden Zhnce herkesin kızımın peşinden gitmesini ama eşimin beni beklemesini unutamıyorum. Canım kocişim❤️😁
DurununAnnesiiii Laden yaa benim kocamda beklemişti. Hatta bebeği dışarı çıkıp annnemlere veren hemşir geldiğinde bak senin adam seni çok seviyomuş bebeği alıp gitmemiş seni bekliyor demişti. Bende bekleyeceginden okadar emindimki o beni almadan gitmez demiştim 🥰
Mercimek26 Yatışım yapıldı birşey yiyip içmem yasaklandı. Eşimde yasaklandığını bilmiyordu canın ne istiyor hemen alıp geleyim dedi. Ben bir şey yiyip içmem yasaklandı deyince ama sen birşey yemeden duramazsın ki deyip ağlamaya başlamıştı 😂
Canmmel-26 Zhnce 3 gündür doğum yapmışım kaynanam güya yardıma gelmiş kalkıp ameliyatlı halimle kahvaltı hazırlarken kendisinin Müge anlıyı izlemesini unutamıyorum 😂
Prensesimlina 3MelekAnnesi3 anladım bende ilkini normal yaptımda acaba 2. Sezeryan mi olsa diye düşünüyorum çok zordu hala da enfeksiyon olarak çekiyorum zorluklarını 🤦🏻♀️
2cocuk_1anne_ Balkizlarim böyle bir haber mi bekliyon kızz Maşallah sana 🥰 Bende bekliyorum bu ay 2.için ama korku da var Sen 4. Düşünüyon Rabbim gönlüne göre versin 🥰
Balkizlarim 2cocuk_1anne_ aslında olursa sürpriz bir şekilde olucak çünkü hiç beklenmedik anda 🙈💕 yaaa ne guzel rabbim gönlüne göre versin inşallah 💐🤲♥️