Zhnce NesliElisa 😂 arabayı parkettirmen efsane olmuş Diğeri de olsun ben şimdiden bağırayim durumu resmen 😂😂😂
NesliElisa Zhnce ve sancilarim 2 dakikaya bir geliyordu bir yandan karnımı tutuyorum bir yandan da gel gel diye araba park ettirmek çok komik bir andı 🤣🤣 alttan bakarkende artık 3 kez baktı belki bagirirsam neyse bakmayim der saniyordum öyle olmadi😃😃
Zhnce Guligul aynen valla geberticektim normalde böyle salakliklari yok da kaynana sürekli off sıkıldım evde olmak bana göre değil dedi diye oda ben daraldım diye düşünüp annesini uzaklaştırmak istemiş
Zeyn07 nneslihan benim kocam hiç ağlamaz görmedim ne doğumda ne düğünde ne evladını kucağına aldığında hiç yani
Zhnce NesliElisa 😂😂😂 masallah ya ben sancı çekmedim hiç o anda kendimi düşünemiyorum bütün hastaneyi indirirdim sanırım sokağa
Zhnce nneslihan benimkinin gözleri kipkirmiziydi Oğlan kuvoze alınmış bi onun işlemlerine koşturmus bi bana koşmuş ağlamış oda 😔
Missskokulum Zhnce Esimin hayatima damga vuran sözüdür..Doğum yaptım hastaneden eve getirdiler bizim evimizde klozet yok alaturka var..annemle birbirlerine girerken annem oturamaz dikiş yerlerinden dolayı acır demişti eşimde"BİZİMDE EVİMİZ ALATURKAYDİ AMA ANNEM O SEKİLDE İDARE ETTİ" demişti..
Esranurr Missskokulum Ne yani sizi kendi annesiyle mi kıyasladi ? 😶 Söylenecek çok söz var da susalım
Elifbeyzam Missskokulum Hiç unutmam kaynanamda anlatırdı dogumdan sonra ayakta yapmış hep kadın tek başına kalmış annesi aynı şehirde olmasına rağmen iki gün durup gitmiş ama eşinin böyle demesi çok sinir bozucu.
159191 Missskokulum bende doğum yapıp eve geldim ev insan dolu kaynanam herkesi toplamış getirmiş akşam oldu uyucaz gitti benim yatağıma girip uyudu bende annemle beraber koltukta uyudum sezaryen doğum yapmıştım
egelsenkonuss Zhnce en az 20 tane hastane bezini takmayı beceremeyip hepsini ziyan etmesini unutamıyorum 😂😂 en son depend taktı
Missskokulum Zhnce Ha bide şu var.. hastanede doğum yaptım biseyleryemem lazım kayınvalidem evden çaydanlık getirmişti kendisi için hastanede çay içmeye.. taburcu oldum eve geldim bı corba bile yapmamisti
Gryffindor Hastanede annem uyurken beni tuvalete götürmesini unutamıyorum. Normalde kana hayatta bakamaz görür diye tedirgin oldum yok annemi uyandıralım dedim ama hastalıkta sağlıkta demedik mi dedi 🥰
rosesbabys Zhnce dogum yaptıgım gece ben koltukta oturup uyurken eşimin hasta yatagımda yatmasını unutamıyorum 😂😂
ikicocukannesi_bilge rosesbabys benim de aynısı oldu ilk gece heyecandan uyuyamadi, sabahına yatağa yat da uyu dedim ben çocuğun başında bekledim, ah analık ahh, o kadar uykum varken hem çocuğa baktım hem de yatağı kocaya verdim 😂