squirtle Zhnce tam artık doğuma yaklaştım ama nasıl fenayım serhann serhann diye bağırıyodum sonra doktorda çağırın gelsin eşine destek olur dedi aldı odaya oda elimi tutup gaz vermeye başlamıştı hadi aşkım hadii ıkın diye bağırmaya başlamıştı dahada stres olmuştum😅
Kbraozkan06_ Zhnce 38 haftamda korona olmuştum çok berbat bişeydi 41 haftaya kadar hala pozitiftim ve covidli doğum yaptım eşimi almadılar 2 günde zor doğurdum ve bebeği eşime camdan gösterdim hastanenin camı otoparka bakıyodu o anları hiç unutamıyorum o karşımda ağlıyo ben karşıda çok kötüydü o an sadece onu istedim yanımda😪😪
BalarisiYusra Happyyavrum oha ya inanamadım daha yeni doğmuş bebeğe soda mi içirilir hangi kafada kaldı bunlar cahiller yahu ve bebeklerin doğduğunda kiraz kadar mideleri oluyor 1tatlı kaşığı vermiş resmen bebeğinize zulüm etmiş.bebeğinizi Allah bağışlamış size
Esranurr Missskokulum Ne yani sizi kendi annesiyle mi kıyasladi ? 😶 Söylenecek çok söz var da susalım
Missskokulum Esranurr evet..kendi zamanıyla kıyasladı sanırım.. doğuma ameliyathaneye alınırken eşim yoktu annesinin üstünü değişmeye gitmisler eve.. bende unutulmayacak anı cok
ZehraSareMom Zhnce Benim yanımda annem vardı eşim aşağıda bekliyordu coronadan dolayı bir kişi alıyorlardı odaya, doğum yaptığım haberi gidince kendisini koltuğa oh be diye attığını unutamıyorum kardeşim o anı videoyaya çekmiş😍❤️
Mavis34 spaceship malesef tek kelime cevap vermedim yapı olarak car car konudan biri değilim.saadece uzaklaştım normal konuşmamda eşim arkamda olmaz her türlü beni haksız çıkarırlar o yüzden agladim agladim sinirim.gecince içime attım.orda kaldı
spaceship Mavis34 burada asıp kesiyoruz ama normal hayatlarımızda çok da yapamıyoruz zaten… çok üzüldüm yaşadıklarınıza bir anne olarak. Sorsanız kızı gibi sever hepsi ama, ilgiyi üzerlerine çekmek için yapmayacakları şey yok. Kesinlikle krize giriyorlar gelinler doğum yapınca, kıskançlık.
BalarisiYusra Happyyavrum kim olsa kafayı yer ki. keşke içirdiklerinde görseydiniz alırdınız hemen ellerinden ama olan olmuş
Happyyavrum BalarisiYusra bana hamileliğimde söyledi böyle yapacağım diye kaç kere söyledim yapma diye sağlıkçıyım ben birde böyle şeylere inanmaması gerektiğini söyledim hatırladıkça küfretmek istiyorum
YouTube Derinmavi Aynen sende mi koydun canım çocukların başını yakıyorlar iyi bı isim olsa içim.gam yemez
Derinmavi YouTube ben koymadım kulagına okudular bende eski sevgilimin adını koydunuz dedim eşimede dedim eşimde durmadı arkamda çünkü birdaha demediler
SenaNil Zhnce Ben doğum yaptıktan donra eşim kızımla odaya çıktı benim dikişim atılıyordu, işlem bittikten sonra odaya girdim, çok güzel klasik bir müzikle kızımızın başında sessizce ona bakıyordu, loş ışık sıcacık oda, memorial manzarası 😍🥰
ikicocukannesi_bilge rosesbabys benim de aynısı oldu ilk gece heyecandan uyuyamadi, sabahına yatağa yat da uyu dedim ben çocuğun başında bekledim, ah analık ahh, o kadar uykum varken hem çocuğa baktım hem de yatağı kocaya verdim 😂
BalarisiYusra Zhnce valla hiç aklıma gelmedi foto çekmek kızımı düşünmekten yoğun bakımdaydı😒🥴 telefonumda sarjdaydı o sıra uzanıp alamıcağım yerdeydi😂
Gulkizim Zhnce doğum sancıları çekerken bana yaptığı masaları, doğum esnasında panik atak geçirdiğimde beni sakinleştirmesini, yolunda gitmeyen o kabus gibi doğum anında benim yanımda olup her anımda destek olmasını… Mutluluktan ağlamıştım doğumdan sonra…
Ates_mami Zhnce Herkes bebeği görmeye gitmiş. Annem dahil. Eşim ameliyathanenin çıkışında beni bekliyordu. 3. De kordonlar da bağlandığı için daha uzun kaldım içeride. Her gelen geçene karım niye çıkmadı deyip durmuş. İçerde bana seninki kapıyı kırıp içeri girecek gibi bakıyor. Hemen çıkaralım seni yoksa kocan burayı basacak demişlerdi. O anları hep hatırlıyorum.