Milena11 Zhnce hastaneden eve geldim sezeryan olmuşum kayınvalidem oğlu seviyor diye mercimek çorbası kurufasülye pilav yapmış aç kalmıştım bunu unutamıyorum sonra fark etti bana çorba yaptı ama gurur yapıp yememiştim 😅
Ulkuverasmom Milena11 ayy bende buna benzer bi olay yaşadım kızıma hamileyken 17 hafta kustum hep midem bulanıyordu hiç kafamı kaldıramıyordum kaynanama gittik yemeğe pastırmalı kurufasülye yapmıştı şok olmuştum 7 sene sevgililiğim oldu 2 yıldır evliyim 9 senedir haftanın en az 3 günü yemeğe gider kalırım bir kere bile pastırmalı kurufasülye yaptığını görmedim bilerek piçlik olsun diye yaptığını düşünmüştüm ağlamıştım zaten bişey yiyemiyorum diye 😂😂
alparslaninn-annesiii Milena11 seninki yine yapmış ben katı bir şey yiyemiyorum diye oğlu ve kızına 1 er tabaklık yemek yapıp onları doyurmuştu benim ise annem gelip çorbamı yapmıştı asla unutamıyorum
2cocuk_1anne_ Balkizlarim böyle bir haber mi bekliyon kızz Maşallah sana 🥰 Bende bekliyorum bu ay 2.için ama korku da var Sen 4. Düşünüyon Rabbim gönlüne göre versin 🥰
Nltka Elinde çay bardağıyla arabayı garajdan almaya gidip arabaya binince elinde çay bardağıyla panik yok demesini unutamıyorum . Onun paniğinden çok panik yapamadım
RuyasMom Zhnce doğumum ani olmuştu kayinvalidemle kontrole gitmiştim sonra acil Sezaryen e alınacaktım hastane çantam bavullar evdeydi eşim de işe gidecekti Allah’tan çıkmadan aradık bavulları al gel doğuma gircem diye o da bavulları alıp metrobüse binip geldi ben doğuma girdim o hâlâ yoktu 😁😁 eşimin cimrilik yapıp taksiyle değil de metrobüsle gelmesini unutamıyorum 😁😁😁😁😁
nneslihan Zhnce sezaryen oldum hemşireler ameliyat için beni hazırlamaya geldiklerinde ikimizde göz göze gelip ağlamaya başlamıştık. Eşimin hıçkıra hıçkıra ağladığını unutamam🥺♥️
Zeyn07 nneslihan benim kocam hiç ağlamaz görmedim ne doğumda ne düğünde ne evladını kucağına aldığında hiç yani
Zhnce nneslihan benimkinin gözleri kipkirmiziydi Oğlan kuvoze alınmış bi onun işlemlerine koşturmus bi bana koşmuş ağlamış oda 😔
Ulkuverasmom nneslihan yaa bende asansöre binerken eşimi almadılar direk ameliyathaneye iniyo bu asansör dediler bende ağlıyodum eşimde bende öbür asansörle inerim dedi hemşire kızda ibrende göremezsin o asansör ameliyathaneye inmiyo ki dedi eşimin o an Kİ çaresizliğini yüzünün ifadesini hiç unutamıyorum ağlayarak da geri çıkmıştım ameliyathaneden 😂😂
Reyna Zhnce ameliyata girerken el sallıyordu annemle bana kapıdan birden yere yığılıp bayıldı kendime mi korkayım onu mu düşüneyim bilemedim spinal sezaryen olmustum birde çıkana kadar ağladım
NesliElisa Zhnce 1.hastanenin önüne geldiğimizde arabayı park edememişti inip araba park ettirmistim 🤣🙈 2.ebe alttan bakarken bagirmistim ve eşim daha dokunmadiii kii diye tepki vermişti 🤣🤭
Zhnce NesliElisa 😂 arabayı parkettirmen efsane olmuş Diğeri de olsun ben şimdiden bağırayim durumu resmen 😂😂😂
spaceship Mavis34 ya kusura bakmayın, okuyunca yazmadan geçemedim. Kaynananıza laflar hazırladım, ama buraya yazamayacağım. Allah yardımcınız olsun, umarım dişli birisinizdir çatır çatır cevabını alıyordur.
Mavis34 spaceship malesef tek kelime cevap vermedim yapı olarak car car konudan biri değilim.saadece uzaklaştım normal konuşmamda eşim arkamda olmaz her türlü beni haksız çıkarırlar o yüzden agladim agladim sinirim.gecince içime attım.orda kaldı
Zhnce Guligul aynen valla geberticektim normalde böyle salakliklari yok da kaynana sürekli off sıkıldım evde olmak bana göre değil dedi diye oda ben daraldım diye düşünüp annesini uzaklaştırmak istemiş