Pinkpurple Arkadaşlar biliyorum 10 dk dan sonraki testler geçersiz ama yine de bakmak istedim silik bir çizgi vardı. Boş yere umutlanmak istemiyorum ama yine de merak ettim nedendir
Reyna Pinkpurple ıslanıp kuruduğu için saydamlaşıyor ondan görünüyor hafiften. benimde başıma gelmişti kan verdim negatifti
3_bebeli_ana Pinkpurple bu benim başıma hiç gelmedi canım o kadar test yaptım ama bilgim yok üstte kalsın
Bsradskran Pinkpurple benim gebelik testimte silikti. Silik çıkmasının sebebi henüz yeni gebelik olması beta hcg değerinin düşük olması günden güne artacak test yap dene istersen değer arttıkça kırmızı çizgi belirginleşecek
Pinkpurple Reyna anladım teşekkür ederim. 3 gündür adet sancım var. Dün de gelmesi gereken gündü. gelmeyince yapmak istedim
RundownMom Pinkpurple evet silik görünmedi önce. Ben zaten beklenen zamandan erken test yapmıştım. 5-10 dk sonra silik zor görünen çizgi çıktı
Pinkpurple Bsradskran ilk yaptığım anda silik çizgi bile yoktu bomboştu. Birkaç saat sonra bakınca çıkmış cizgi
Bsradskran Pinkpurple benim silik çıktığında iki haftalık hamileydim bence kan verin veya iki gün sonra yine test yapın
NinovaLemi 10 dakikadan sonra hamilelik olmasa da 2. Çizgi belirginlesiyor. Kesin emin olmak için ya kan verin ya da adet döngünüzün b kac gün daha geçmesini bekleyin