Bsradskran Pinkpurple benim gebelik testimte silikti. Silik çıkmasının sebebi henüz yeni gebelik olması beta hcg değerinin düşük olması günden güne artacak test yap dene istersen değer arttıkça kırmızı çizgi belirginleşecek
Pinkpurple Bsradskran ilk yaptığım anda silik çizgi bile yoktu bomboştu. Birkaç saat sonra bakınca çıkmış cizgi
RundownMom Pinkpurple evet silik görünmedi önce. Ben zaten beklenen zamandan erken test yapmıştım. 5-10 dk sonra silik zor görünen çizgi çıktı
Bsradskran Pinkpurple benim silik çıktığında iki haftalık hamileydim bence kan verin veya iki gün sonra yine test yapın
NinovaLemi 10 dakikadan sonra hamilelik olmasa da 2. Çizgi belirginlesiyor. Kesin emin olmak için ya kan verin ya da adet döngünüzün b kac gün daha geçmesini bekleyin
Syhnorhn Bu işler hiç belli olmaz belki de gebelik vardır. Erken gebelik testi deneyin varsa onda çıkar hemen.
Musabsmom Pinkpurple merhabalar. Gebe miydiniz bu testte? Benimde şuan aynı durum mevcut, sormak istedim 🙏🏻
Musabsmom Musabsmom Pinkpurple yok değilmişim neyse ki :) çünkü bir 27, biri 8 aylık iki bebeğim var. Baya korkmuştum ama birkaç gün sonra adet gördüm