Mybellam_21 Gulkizim kızımın dişi çıktı kaç gündür huysuzdu. Bugünde uyuttum bende kendime vakit ayırmak istedim. Biliyorum uykusuz kalıcam çok ama buna ihtiyacım var😂
Umudunuyitirme Gulkizim burnu tıkanmış 2 aylık Kuzumun başında bekliyorum. Uyuyup uyanıyor açmama rağmen bitmiş yorgun bi halde beklemekteyim ⛾⛾ uykum gelmesin diye burda geziniyorum
Mehmethaticem 6 aylık doğduğundan. Beri uyku sorunumuz var hala devamke sabahaaa kadar zorla 2de 3dd uyutuyorum 40defa kalkar emmeye yo.rul.dum inanın yo.rul.dum ama yapacak bir şey yok sağlıklı olsun larda tek dileğimiz 🤲🤲🤲
Balkupum2505 Gulkizim oglum 19 aylik 12 gibi uyuyo o uyuyo benim gözler aciliyo her gece 4 okmadan uyuyamiyorum 😫 sabahta mal gibi oluyorm
barbarosunannesi Gulkizim alman hamam böceği diye geçiyormuş siz deyince baktım onların bile yerlisi yabancısı var 😆
Gulkizim RuzgarMommys karnı ağrıyor galiba ağrıdıkça mızmızlanıp emiyor bu aylarda bildiği tek rahatlama yöntemi de emmekmiş o yüzdsn devam ediyor bırakmıyor kavga dövüş devam. Zaten yutsa hepsini kusacak böylr daha iyi. Uyudu sanırım tam dalsın ben de kaçacağım 😀