Nisakuzusu Bursa Gülder Özkan - hem çocuk doktoru hem homepat daha ne isterim ki çok severim kendisini iyiki yollarımız kesişmiş❤️
Adige55 mervedefnemehmet Kadir hasın arkasında hastane değil klinik doktorun adını yazarsanız Google da açık adresi yazıyor
Busi İshak Özsezikli. İstanbul Şişli ve Göztepede iki ayrı muayenehanede hasta görüyor, sonsuz tavsiye
oblt Loreyli osman gönülalı youtube dan takip ediyorum ya sivasta yaşıyor olsam gerçekten başka doktor aramam herhalde. 😍😍😍
Nesliyamas talula merhaba. Ben İstanbul’da oğlumu Maltepe’de Maltepe üniversitesi hastanesi kadın çocuk binası var. Merkez de hemen. Orada İlhan asya Tanju doktor var. Şuan sanırım doçent oldu. Çok memnun kalmıştık kendisinden.
Ardi09 Nesliyamas profesör diye biliyorum o doktoru, bana çok soğuk gelmişti ya 1 kere gittim sonra bırakmıştım onu ama çok tavsiye eden var
selosunannesi Gamze_67 iptal edip ona mı alsam randevuyu acaba telefon numarasını veriyor.mu hemen eğer vermezse ben isteyemiyorum sinir oluyorum sonrs gitmek istemiyorum
Gamze_67 selosunannesi evet veriyor bize verdi kartını çok yoğun kendisi unutabilir de herhangibi bir durumda size ulaşma şansım varmı hocam deseniz bile hemen verecektir dger doktru bilmiyorum ama gönül rahatligiyla bir anneye tavsiye edebilirim gerçekten biz çok memnunuz
BaharAmine Saremmask Kızım şuan 15 aylık onu Bursa şehir hastanesi Ahmet Burak Civan’a götürüyordum ve çok memnundum fakat hastane evime çok uzak olduğundan artık Kestel devlet hastanesi Emre Şahin’e götürüyorum şimdi oğlum oldu 25 günlük çok iyi bi doktor
Zeynep_lina 10sare valla daha 2 gün önce gittim rezalet param ona zehir zıkkım olsun 3 dakika zor ilgilendi herkese farklı davranıyor çok sinirlendim yani siz üzerinize asla alınmayın kesinlikle hasta seçiyor
10sare Zeynep_lina aaa ciddi misiniz çok şaşırdım şuan biz 10 aydır gidiyoruz yarım saatten önce çıkmıyoruz muane odasından aslın tüm hastalarına karşı öyle gördüğüm kadarıyla ama olabilir sizin dediğiniz ne diyim üzüldüm sizin adınıza