smygrlk Saremmask istanbul sultanbeyli ozel ersoy hastensei dr melih yüksel erol ve sultanbeyli devlet hastanesi dr hülya taneri
Egemom21 Paradiseeeee Canım ben de Büyükçekmecede oturuyorum doktor arayışındayız böyle kıyafet çıkarıp güzel muane ediyor mu iyice inceliyor mu çocuğu oğlum 2 aylık eğer tavsiyeye edersen gideceğim bende bir de muane ücreti ne kadar ☺️
Paradiseeeee Egemom21 aynen kıyafetlerini Cıkartıhır muayane ediyor agzına burnum sırtına göğsüne heryerini bakıyor 115 tl muayane ücreti ben memnunum valla medilif daki tüm bebe doktorları çok iyi
DurununAnnesi- Keremikooo neşe hanıma bende götürüyordum fakat sadece muayenede ilgili ve tam istediğim şekilde değil diğer yorumlardada belirttiğim gibi ben adan z ye herşeyiyle ilgilensin istiyorum sadece boyuna kilosuna aşısına baksın istemiyorum
Senem1234 bsrozn Medicalpark Maltepe Mushkinaz Karimova tavsiye ederim. Bizim doğumdan itibaren doktorumuz. Okadar güler yüzlü okadar tatlı dillidir ki anlatamam. Bebekleri muayene ederken sevmesi bile çok farklı. Çok ilgili sürekli sizinle iletişim halinde. İstediğiniz sorunun cevabını her daim almanız mümkün kısacası biz doktorumuzu çok seviyoruz ♥️
Gamze_67 selosunannesi İsmail bey sizin aklınızda hiç birr soru işareti bırakmayan bir insan gerçekten 10 numara biz çok memnunuz
selosunannesi Gamze_67 iptal edip ona mı alsam randevuyu acaba telefon numarasını veriyor.mu hemen eğer vermezse ben isteyemiyorum sinir oluyorum sonrs gitmek istemiyorum
Busraaceper DurununAnnesi- ekol hastanesinde hulya hanım var tavsiye ederim 🌸 bide su hastanesinde vardı atilla bey cok mükemmel bir doktor ama maalesef hastaneden ayrılmıs hangi hastaneye giderse hemen o hastaneye gideceğim
DurununAnnesi- Busraaceper buğra bey bayraklıda fakat yer bulunmuyor gidenler hep komple yılı kapatıyorlar o yüzden yer bulmak çok sıkıntı
Tubis123 DurununAnnesi- egepol de Hese coşar. Aynı zamanda yenidoğan doktoru. Çok bilgili. Güleryüzlü sakin ve her şeyi açıklıyor tek tek. Ne zaman mesaj atsam veya arasam mutlaka en kısa zamanda dönüş yapıyor detayıyla bilgilendiriyor sağ olsun. Benim bebeğim prematüre doğdu. İlk günden beri onun takibindeyiz. Muayene ücreti 400 lira.
Ummhafsito İstanbul Anadolu yakası Üsküdar Özel muayene Dr Mustafa Aydın, 300tl, telefon numarası veriyor istediğiniz her şeyi sorun diyor, antibiyotik ve ilaç sevmez, gereksiz hiçbir şey yaptırmaz, bakmak isterseniz instagramı @drmaydin