ard_ary_1308 23062019 biz Acıbadem sigortalıyız ekstra işlem yoksa ( aşı, serum, kan alma gibi..) 70 lira ama kızımın sigorta girişini yapmadan önce 1 yıl önceki fiyatı 689 TL şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum 🤷♀️
MinikAsyam Kubraaa89 merhaba; telefon numarasını veriyor mu acaba doktor bey? Muayenede fiziksel muayeneden başka etkinlik ve gelişimsel olarak bir şeyler söylüyor mu? Hani boy kilo bakıp ciğer dinlemek dışında ne yapıyor demek istedim?
Uzayiko bsrozn ataşehir memorial da Eda ayberkin var tavsiye ederim.biz oğlum doğdundan beri oraya gidiyoruz 5,5 aydır
bseead Saremmask Gaziantep Özel mmt Amerikan hastanesi Ali sonmez 4 senedir doktorumuz çok iyi işinde kesinlikle
cinara DurununAnnesi- izmir alsancakta ozlem kocabas muayine ucreti 300 tl ama cok cok cok iyi bi doktor internetden baka bilirsiniz
Flyingmom Izmir’de Dr Selda Sivaslioglu’nun özel klinigine gidiyoruz. Cok memnunuz, cok ilgili bir doktor.
Paradiseeeee Saremmask Beylikdüzü medilif Serdar Yeşinel ilk günden beri oglumu muayane ediyor çok memnunuz
Egemom21 Paradiseeeee Canım ben de Büyükçekmecede oturuyorum doktor arayışındayız böyle kıyafet çıkarıp güzel muane ediyor mu iyice inceliyor mu çocuğu oğlum 2 aylık eğer tavsiyeye edersen gideceğim bende bir de muane ücreti ne kadar ☺️
ayse42_ DurununAnnesi- Ekol hastanesi sabahat derici biz çok memnunuz tavsiye ederim prematüre benim bebeğim bide
Yagmurhumeyra Mayisannesi34 ozel mi ucret ne kadar bende doktor bulamıyorum arastirma da doktorumuz var ama asla randevu yok
Aybarsannesi esrasyaa geçen gün sünnet için götürdüğümde gördüm miktat beyin çaprazı ama hiç hastası yok diye ona götürmekten vazgeçtim
esrasyaa Aybarsannesi emin misiniz ayni doktordan basettigimize karsi tarafinda hic muayene odasi yok benim doktorun. Telefon numarasini vermiyo malesef istedigimde hastaneyi arayip ulasabiliyorum ama