ard_ary_1308 23062019 biz Acıbadem sigortalıyız ekstra işlem yoksa ( aşı, serum, kan alma gibi..) 70 lira ama kızımın sigorta girişini yapmadan önce 1 yıl önceki fiyatı 689 TL şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum 🤷♀️
Nesliyamas talula merhaba. Ben İstanbul’da oğlumu Maltepe’de Maltepe üniversitesi hastanesi kadın çocuk binası var. Merkez de hemen. Orada İlhan asya Tanju doktor var. Şuan sanırım doçent oldu. Çok memnun kalmıştık kendisinden.
Busra-AselErva talula ataşehir özel eren hastanesi levent özer doğumu orda yaptık kızımın doktoru hiç değişmedi memnunum muayene 170 tl falan dı yılbaşında değişebilir
dorukmarsel selosunannesi Çekirge Doruk Hastanesi Profesör Doktor Sözer Sarıoğlu var yegenimde pafa sendromu var ve 4 sene önce ona Bursa’da tek teşhis koyabilen doktor o oldu bende Sözer hocama goturuyorum kendisi aşırı ilgili tatlı dilli günün her saatinde ulaşabileceğiniz bir doktor ayrıca hastalandiginda illa hastaneye çağırmiyor resim ve bilgilendirme ile doğru teşhis koyup recetenizi WhatsApp uzerinden atıyor ve asla yormuyor aşırı derecede tavsiye ederim 🥰🥰🥰
Smyrnagozde Enesh_Ch bizde Bilge atlıya gidiyorduk aynı hastane de. Doktorumuz ayrıldı hastaneden. Acaba gittiğiniz doktor numarasını veriyor mu bir durum olduğunda whatsappdan sorup danışmak için
Oldugugibibiri Mobuz muayenesi geldiği ilk haftalarda 450 idi. Sonra tam bebeğimi götürecekken hasbelkader sordum ücreti tekrar 650 olmuş. Çok ciddi bir zam bu yüzden maalesef tercih edemeyeceğim
MinikAsyam Kubraaa89 merhaba; telefon numarasını veriyor mu acaba doktor bey? Muayenede fiziksel muayeneden başka etkinlik ve gelişimsel olarak bir şeyler söylüyor mu? Hani boy kilo bakıp ciğer dinlemek dışında ne yapıyor demek istedim?
Uzayiko bsrozn ataşehir memorial da Eda ayberkin var tavsiye ederim.biz oğlum doğdundan beri oraya gidiyoruz 5,5 aydır
bseead Saremmask Gaziantep Özel mmt Amerikan hastanesi Ali sonmez 4 senedir doktorumuz çok iyi işinde kesinlikle
cinara DurununAnnesi- izmir alsancakta ozlem kocabas muayine ucreti 300 tl ama cok cok cok iyi bi doktor internetden baka bilirsiniz