Marlenkaa DurununAnnesi- İzmir Can hastanesi Devran Demir özellikle prematüre konusunda oldukça tecrübeli
dorukmarsel selosunannesi Çekirge Doruk Hastanesi Profesör Doktor Sözer Sarıoğlu var yegenimde pafa sendromu var ve 4 sene önce ona Bursa’da tek teşhis koyabilen doktor o oldu bende Sözer hocama goturuyorum kendisi aşırı ilgili tatlı dilli günün her saatinde ulaşabileceğiniz bir doktor ayrıca hastalandiginda illa hastaneye çağırmiyor resim ve bilgilendirme ile doğru teşhis koyup recetenizi WhatsApp uzerinden atıyor ve asla yormuyor aşırı derecede tavsiye ederim 🥰🥰🥰
Prenses070219 Burcukutlu 450₺ di randevu almıştım randevuma 1 gün kala ücretin 650₺ Olarak güncellendiğini söylediler. İptal ettim
Ozlemege meltemmm1999 evet büyük oğlum 3 yaşında, küçüğü de 2 aylık doğduklarından beri takibini özlem hanım yapıyor hem ilgili hem sıcakkanlı her türlü sorumu içtenlikle yanıtlar bu sebeple içim rahat ediyor
DurununAnnesi- Hazal_170721 egepolde neşe ganıma götürüyordum muayenede iyi fakat mesajlara istekli cevap vermiyor hep kısa kısa açıklayıcı birşey yazmıyor negahan katipoğlunu söylediler alsancakta ona gittim onuda beğendim birtek boyuna kilosuna baktı ilk bu ayda oturtmucaz dedi sonra kızımı gördü oturuyo aa oturtalım ozaman dedi bi çekilişkili knuştu güvenemedim. Bir kaç arkadaşım var buğra han acara götürüyorlar ve aşırı memnunlar fakat ben yer bulamıyorum full dolular yoksa direk ona götürürdüm. Öyle güzel ilgileniyorki uyku eğitimin tutun her ay hngi oyuncakla oynaması gerektiği ek gıdada neyle besleneceğinin tarifine kadar veriyo mesajlara yazamazsa ses kayıtlarıyla geri dönüş yapıyor bende bu tarz doktor istediğimden bulamıyorum @Gldrn35 erdem beyde bu yazdığım tarzda bir doktormu
Gldrn35 DurununAnnesi- telefonlara ve mesajlara donmesi mukemmel. Kesinlikle yanitsiz birakmiyor hatta aradigimda hep acip beni rahatlatiyor. Onun disinda her muayenemizde hic sklmadan ay ay ne yapmamiz gerektigini anlatiyor bana pek soracak soru bile birakmiyor ayrica yakin 7 aylik falan da bebegi var genelde onunla da baglantili aciklamalari oluyor hem halimizden anliyor. Benim icin en onemlisi de bir doktorun kolay antibiyptik vermemesidir Erdem bey kesinlikle hemen antibiyotik vermiyor. 10 aydir kizima bakiyor bir gun bile asık suratli gormedim kizima yaklasimi beni rahatlatmasi ozellikle her konusmamjzda tedirgin olmayin lutfen endiselenmeyin lutfwn diye beni telkin etmesi cok iyi. Tavsiye ederim.
gulbaharkizilten Gebze medicallpark ecmel erdağ oğlum doğduğundan beri sadece ecmel beye gidiyoruz ve aşırı memnunuz tecrübesine ve bilgisine cok güveniyorum
ard_ary_1308 23062019 biz Acıbadem sigortalıyız ekstra işlem yoksa ( aşı, serum, kan alma gibi..) 70 lira ama kızımın sigorta girişini yapmadan önce 1 yıl önceki fiyatı 689 TL şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum 🤷♀️
Nesliyamas talula merhaba. Ben İstanbul’da oğlumu Maltepe’de Maltepe üniversitesi hastanesi kadın çocuk binası var. Merkez de hemen. Orada İlhan asya Tanju doktor var. Şuan sanırım doçent oldu. Çok memnun kalmıştık kendisinden.
Busra-AselErva talula ataşehir özel eren hastanesi levent özer doğumu orda yaptık kızımın doktoru hiç değişmedi memnunum muayene 170 tl falan dı yılbaşında değişebilir
Smyrnagozde Enesh_Ch bizde Bilge atlıya gidiyorduk aynı hastane de. Doktorumuz ayrıldı hastaneden. Acaba gittiğiniz doktor numarasını veriyor mu bir durum olduğunda whatsappdan sorup danışmak için
Oldugugibibiri Mobuz muayenesi geldiği ilk haftalarda 450 idi. Sonra tam bebeğimi götürecekken hasbelkader sordum ücreti tekrar 650 olmuş. Çok ciddi bir zam bu yüzden maalesef tercih edemeyeceğim