Canlarim41 Prettywoman91 ayse sibel tuğra yada medikalde berat hoca konakta Eray hoca bunlar gerçekten çok iyi çocuk doktoru
Seyyid_Ali_2021 Saremmask Kocaeli Derince Hastanesinde Eren Sağıroğlu 8senelik kızımın dokturuydu devlet şuan konak Hastanesi’nde oğlumun dokturu çok memnunuz Allah razı olsun
[silindi] Saremmask izmit konak hastanesi eren sağıroğlu dört doktora götürdüm 3 ayda oğlumdaki sağlık sorununu bir tek o farketti ameliyat gerektirebilecek kadar net bir sorunu hemde. Odasından mutlu çıkıyorsunuz. Tek kötü yanı aşırı dolu randevu bulmak zor.
Prettywoman91 [silindi] telefonunu veriyor mu peki ? Motor gelişimini kontrol ediyor mu bide bebeğin ? Muayene hızlı mı kaç dakika sürüyor mesela. Vm medikal parkta bir doktora gidiyorum memnun değilim. Bide kızımın alerjisi var neye olduğu hala belli değil gerçekten iyi bir doktora ihtiyacımız var
OncedenGurme Saremmask Rutin kontrol ve gündüz için Ender Yaman, gece acil için Avcılar Hospital’de Maşallah Candemir 👍🏼👍🏼
busra_02 Ayssss1 merhaba acaba doğumunuzu orda mı yaptınız hangi kadın doktorundan memnunsunuz?Ablam orda yeni ve doktorlarından emin olamadı
Ayssss1 busra_02 merhaba ben doğumumu orda yaptım tugba gürbüzdğ doktorum zaten oranın personeliyim memnun kaldım
busra_02 Saremmask İstanbul Gop Avrasya hastanesi Serdar Fırat👍 2çoçuğumunda doktoru oydu çok memnunun naif,Güler yüzlü,dertlerimizi dinleyip çözüm arayan bi doktor
Ozlemege Saremmask Afyon park hayat hastanesinde özlem hanım var iki çocuğumun takibini de kendisi yapıyor çok memnunum
Askado Nişantaşı Dr Abdurrahman Yıldırım muayenehane müthiş bir doktordur ilgili,ılımlı…teşhisi iyidir ve gereksiz antibiyotik vermez.iki evladımın da doktoru🙏🏻
ard_ary_1308 Saremmask Acıbadem Altunizade hastanesi uzman doktor Suat Özdek tek kelime ile çok çok ilgili bir doktor en ufak detayı kaçırmayan ve hasta takibini dört dörtlük yapan biri .. 2 çocuğumun doktorudur kendisi kızım 11 aylık.. elinde büyüdü dört gözle 1 yaş kontrolümüzü bekliyoruz ☺️ Not; zihinsel gelişimi ile ilgili bizi çok güzel yönlendiriyor ve bizde karşılığını görüyoruz 👍🏼
Yenidoganbakimi ard_ary_1308 merhaba suat beyin kontrolleri kısa sürmüyor değil mi? Numarasını paylaşıyor mu acaba ben soru sormadan beni bilgilendiren bir doktora gitmek istiyorum yenidoğan hakkında bilgim yok çünkü 2 doktora gittim beğenemedim suat bey nasıl çocuklara nasıl davranıyor
Marlenkaa DurununAnnesi- İzmir Can hastanesi Devran Demir özellikle prematüre konusunda oldukça tecrübeli
dorukmarsel selosunannesi Çekirge Doruk Hastanesi Profesör Doktor Sözer Sarıoğlu var yegenimde pafa sendromu var ve 4 sene önce ona Bursa’da tek teşhis koyabilen doktor o oldu bende Sözer hocama goturuyorum kendisi aşırı ilgili tatlı dilli günün her saatinde ulaşabileceğiniz bir doktor ayrıca hastalandiginda illa hastaneye çağırmiyor resim ve bilgilendirme ile doğru teşhis koyup recetenizi WhatsApp uzerinden atıyor ve asla yormuyor aşırı derecede tavsiye ederim 🥰🥰🥰